Reparationsguider – Batteri

Reparationsguider – Batteri

Har du kort batteritid på din iPhone? Eller stänger den kanske av sig oväntat gång på gång? Då låter det som att din iPhone är i behov av ett nytt batteri.

Laga iPhone – Byta batteri iPhone

Tycker du, precis som vi, att det är väldigt kul med reparationer och vill lära dig att laga din iPhone själv? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat våra guider för hur man utför ett batteribyte på olika iPhone-modeller.Det Barca 30 -60min att genomföra ett batteribyte på din iPhone. Tiden variera något beroende på vilken modell din telefon har samt din tidigare erfarenhet av att reparera  själv.  I filmerna som visar hur man byter batteri ser du även hur du kan utföra ett byte av din iPhone-vibrator samtidigt.

Behöver din iPhone-skärm bytas? Se då gärna våra reparationsguider för hur man genomför ett skärmbyte på iPhone. Du hittar guiderna för iPhone skärmbyten här.

Vi hoppas att våra filmguider ska vara till stor hjälp när du  ska  byta ditt iPhone batteri. Genom att laga din iPhone istället för att köpa en ny gör du miljön en stor tjänst. Går din telefon inte att laga? Då kan du alltid välja att köpa en prisvärd begagnad telefon istället.

Vill du inte laga din iPhone själv? Eller räcker kanske inte tiden till? Då finns våra butiker och tekniker här för att hjälpa dig. Besök någon av våra butiker antingen på drop in eller vid tidsbokning så hjälper våra duktiga tekniker dig vidare. Har du ingen butik nära dig? Då erbjuder vi reparationsbox.  Mer information om hur vår reparationsbox fungerar hittar du längre ner.

Byta batteri iPhone X

Har ditt iPhone X batteri tappat kapacitet? Eller stänger din iPhone X oväntat av sig gång på gång?  I så fall kan ditt iPhone X batteri behövas bytas ut.

I den här filmen visar vi hur du steg för steg utför ett batteribyte på iPhone X. Vi rekommenderar dig att köpa vårt Batterikit till iPhone X. Batterikitet innehåller ett iPhone X batteri, packning, batteritejp samt alla verktyg som du behöver för att genomföra batteribytet på iPhone X. Det tar ca 30-60min att genomföra ett batteribyte på iPhone X. Tiden kan variera beroende på hur erfaren du är.

Byta batteri iPhone XS

Behöver du byta batteri på din iPhone XS? Batteribytet på iPhone XS går till på samma sätt som på iPhone X. Så det går utmärkt att ta hjälp av den här filmguiden även vid ett batteribyte av iPhone XS. Tänk på att det inte är samma batteri till iPhone XS som till iPhone X. Är det en iPhone XS som behöver ett nytt batteri rekommenderar vi dig att köpa vårt batterikit till iPhone XS.

I den här guiden ser du även hur det går till att byta vibratorn på din iPhone X. Du kan även använda dig av den för byta vibratorn på iPhone XS

Byta batteri iPhone 8

Har ditt iPhone 8 batteri tappat kapacitet? Eller stänger din iPhone 8 oväntat av sig gång på gång?  I så fall kan ditt iPhone 8 batteri behövas bytas ut.

I den här filmen visar vi hur du steg för steg utför ett batteribyte på iPhone 8. Vi rekommenderar dig att köpa vårt Batterikit till iPhone 8. Batterikitet innehåller ett iPhone 8 batteri, packning, batteritejp samt alla verktyg som du behöver för att genomföra batteribytet på iPhone 8.

I den här filmguiden ser du även hur det går till att byta vibrator på iPhone 8.

Byta batteri iPhone 7

I denna filmen visar vi steg för steg hur  det går till att göra ett batteribyte på iPhone 7. Vi rekommenderar dig att köpa vårt Batterikit till iPhone 7. I batterikitet får du med samtliga delar som du behöver för att byta batteri på din iPhone 7.

Du  kan även ta hjälp av vår steg-för-steg guide där vi tydligt beskriver hur du byter batteri på iPhone 7. Du hittar guiden här.

Om du behöver byta ut din iPhone 7 vibrator så visar den här filmen även hur du tar loss vibratorn på iPhone 7.

Byta batteri iPhone 6S

Har ditt iPhone 6S batteri tappat i kapacitet? Eller stänger din iPhone 6S oväntat av sig gång på gång?  I så fall kan ditt iPhone 6S batteri behövas bytas ut.

I den här filmen visar vi hur du steg för steg utför ett batteribyte på iPhone 6S. Vi rekommenderar dig att köpa vårt Batterikit till iPhone 6S där samtliga delar ingår. Batterikitet innehåller ett iPhone 6S batteri, packning, batteritejp samt alla verktyg som du behöver för att genomföra ditt batteribyte på iPhone 6S.

Byta batteri iPhone 6

Har ditt iPhone 6 batteri tappat i kapacitet? Eller stänger din iPhone 6 oväntat av sig gång på gång?  I så fall kan ditt iPhone 6 batteri behövas bytas ut.

I den här filmen visar vi hur du steg för steg utför ett batteribyte på iPhone 6. Vi rekommenderar dig att köpa vårt Batterikit för iPhone 6 där samtliga delar ingår. Batterikitet innehåller ett iPhone 6 batteri, packning, batteritejp samt alla verktyg som du behöver för att genomföra ditt batteribyte på iPhone 6.

Du kan även ta hjälp av den här filmen för att byta vibratorn på iPhone 6.

Byta batteri på iPhone 5S och iPhone SE

Har ditt iPhone SE eller 5S batteri tappat i kapacitet? Eller stänger din iPhone 5S eller SE oväntat av sig gång på gång?  I så fall kan ditt iPhone-batteri behöva bytas ut. Reparationen av iPhone SE och iPhone 5S går till på samma sätt.

I den här filmen visar vi hur du steg för steg utför ett batteribyte på iPhone SE och iPhone 5S. Vi rekommenderar dig att köpa vårt Batterikit för din iPhone-modell. Tänk på att det är olika batterier till iPhone 5S och SE även fast tillvägagångssättet är detsamma. Batterikitet innehåller ett iPhone-batteri (till vald modell), packning, batteritejp samt alla verktyg som du behöver för att genomföra batteribytet på din telefon. Du hittar batterikiten här:

Batterikit iPhone SE
Batterikit iPhone 5S

Byta batteri iPhone 5

Har ditt iPhone 5 batteri tappat i kapacitet? Eller stänger din iPhone 5 oväntat av sig gång på gång?  I så fall kan ditt iPhone 5 batteri behövas bytas ut. Att byta batteri på din iPhone 5 gör du relativt enkelt själv och det tar ca 30-60 min beroende på vad du har för erfarenhet sen tidigare.

I den här filmen visar vi hur du steg för steg utför ett batteribyte på iPhone 5. Vi rekommenderar dig att köpa vårt Batterikit för iPhone 5. Batterikitet innehåller ett iPhone 5 batteri, packning, batteritejp samt alla verktyg som du behöver för att genomföra batteribytet på din iPhone 5.

Reparationsbox

Vill du inte byta batteri på din iPhone själv eller räcker inte din tid till?

Då finns våra duktiga reparatörer här för dig. Våra tekniker har lång erfarenhet av att laga iPhone och att laga Samsung. Dessutom är de väldigt duktiga på att laga Huawei-telefoner.

Välkommen in till någon utav våra butiker, från Falkenberg i söder till Umeå i norr. Bor du  långt ifrån eller har svårt för att ta dig till  någon av våra butiker så finns tjänsten Reparationsbox här för dig. Du beställer enkelt vilken reparation din  iPhone, Samsung eller Huawei behöver. Vi  sickar sedan hem en reparationsbox till dig som du packar ner din trasiga telefon eller surfplatta i. Lämna in den nerpackade trasiga telefonen eller surfplattan hos ditt närmaste postombud.  Vi  skickar sedan tillbaka din färdiglagade och ny desinficerade telefon eller surfplatta så att du har den inom 3 arbetsdagar. Se filmen som visar hur smidigt det är att använda sig av vår reparationsbox.