Visar alla 11 resultat


1 års garanti

Marknadsledande express-service i alla PhoneIX-butiker.

Certifierade telefoner

Våra tekniker kontrollerar alla våra begagnade telefoner.

Alltid öppet köp

30-dagar öppet köp, om du mot förmodan skulle ångra dig.


Vi betygsätter alla begagnade mobiltelefoner med 1-5 stjärnor efter att våra tekniker gått igenom mobilen noga, både invändigt och utvändigt. Oftast byter vi batteri och packningar för att kunna leverera en pigg och fräsch telefon till dig.

✦✦✦✦✦

Har mobilen fått fem stjärnor kan du vara helt säker på att den är så gott som ny, kanske rentav aldrig använd. Inga visuella skador finns och batteriet är 100%.

✦✦✦✦✧

Har mobilen fått fyra stjärnor är den i absolut toppskick, inga visuella skador eller max 1-2 mycket små märken finns. Batteriet är 100%.

✦✦✦✧✧

Har mobilen fått tre stjärnor finns visst tecken på slitage, men inte några stora repor eller hack. Batteriet är minst 90%.

✦✦✧✧✧

Har mobilen fått två stjärnor finns vissa större märken och repor. Batteriet är minst 85%.

✦✧✧✧✧

Har mobilen fått en stjärna är den i ett visuellt dåligt skick, men fullt fungerande om inte annat angivits. Batteriet är minst 80%. Här hamnar även de som inte har fungerande Touch-ID (för iPhone).


Begagnade Mobiltelefoner

Hos oss kan du handla begagnade mobiltelefoner till marknadens bästa priser. Våra begagnade mobiltelefoner har noga valts ut och restaurerats för att du som kund skall kunna använda dem i många år framöver. Alla våra telefoner kontrolleras noggrant och kvalitetssäkras av våra erfarna tekniker. Därför alla våra enheter är certifierade och noga utvalda för att hålla den högsta kvalitet som en begagnade mobiltelefon kan göra.

Vilka garantier får jag när jag köper en begagnad mobiltelefon?

Alla mobiltelefoner som vi säljer kommer med 1 års garanti. Du som kund kommer att få express-service i alla våra butiker runtom i Sverige om något skulle uppstå. Fördelen med oss på PhoneIX är vi är experter på mobilreparationer. Vi kommer kunna lösa ditt problem omgående.

Och självklart har du alltid öppet köp i 14 dagar, om du mot förmodan skulle ångra dig. En affär mellan dig och oss på PhoneIX skall alltid kännas tryggt och säkert.

Bra för din plånbok och bra för miljön

Genom att köpa en begagnad mobiltelefon kommer du att spara tusenlappar och samtidigt bidra till en bättre miljö. Du kan fortfarande göra en bra uppgradering från din gamla mobiltelefon till en ny. Du behöver alltså inte köpa en till fullpris.

Om du har en gammal smartphone hemma, kom in med den till någon av våra butiker och få ett kostnadsförslag på vad vi kan köpa din gamla mobiltelefon för. Även om din mobiltelefon är skadad med en sprucken skärm eller dåligt batteri kan vi tänka oss att köpa den av dig. För oss är det viktigt att tänka på miljön och vi tar vara på alla reservdelar som fungerar till fullo. Besök din närmaste butik och prata med butikschefen för att få ett kostnadsförslag.