VÄLKOMMEN!

REPARATIONER AV MOBILTELEFONER

Har olyckan varit framme? Oroa dig inte! Hos oss kan du reparera din Samsung, Iphone, Ipad eller Huawei! Vi bryr oss verkligen om dig som kund och vi finns här för att hjälpa dig! Är det så enkelt som att du har tröttnat på att din mobil alltid laddar slut? Kom in så hjälper vi dig kolla på ett nytt batteri!

Vi ser till att alltid ha utbildad och kunnig personal för att lösa alla dina problem som du kan tänkas ha med din mobiltelefon eller surfplatta.

Och vet du vad det bästa är? Vi erbjuder inte bara reparationer av mobiltelefoner, surfplattor och annan elektronik. Vi har också ett brett utbud av skärmskydd, hörlurar och batterier!

Tack vare våra samarbeten med mobiloperatörer i Sverige kan vi även erbjuda dig som kund ett nytt abonnemang eller en bra förlängning på ditt befintliga.

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-20
Lördag | 10-18
Söndag | 10-18

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos oss på Avion Shopping i Umeå. Vi finns på första våningen granne med Telia.

Här kan vi hjälpa dig laga din iPhone, Samsung, iPad, Huawei och mycket mer.

Utöver reparationer har vi ett brett utbud av tillbehör och skydd för din telefon. Vi köper även och säljer begagnade telefoner. Har du en telefon som du inte använder längre? Eller om du tänker köpa en ny, kom in så värderar vi din gamla. Tjäna pengar – Spara på miljön!

Vi finns på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du däremot vill vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning. Kontakta oss via formuläret och säg vilken tid du vill att reparationen skall vara klar!

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi har lagat och reparerat mobiltelefoner och surfplattor i många år. Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig. Men om skadan skulle vara så illa att det inte går att laga, då hjälper vi dig att hitta ett nytt bra erbjudande på en ny telefon. Detta kan vi göra tack vare våra goda samarbeten med våra mobiloperatörer och leverantörer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 240
E-post: umea@phoneix.se

Avion Shopping
Adress
: Marknadsgatan 3, 904 22 Umeå