VÄLKOMMEN!

Mobilreparation i UmeÄ

Söker du efter en professionell reparationskedja i VÀsterbotten? DÄ har du kommit helt rÀtt. Varmt vÀlkommen till din mobilreparatör i UmeÄ! Hos oss kan du fÄ hjÀlp med att laga skÀrm, byta batteri och skydda din mobiltelefon eller surfplatta. Vi jobbar primÀrt med Apple, Samsung och Huawei, men erbjuder service Àven för Ulefone, Xiaomi med mera.

Du som kund Àr alltid vÀlkommen pÄ drop-in service. Men vi rekommenderar Àven vÄr nya bokningskalender. DÄ fÄr du garanterat din enhet lagad och klar samma dag som du lÀmnar in den.

VANLIGA FRÅGOR

MĂ„n – Fre | 10-18
Lördag | 10-16
Söndag | StÀngt

 

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du Àr varmt vÀlkommen att ringa oss innan ditt besök!

Laga din telefon eller surfplatta hos oss i Sagagallerian i UmeÄ. Du hittar vÄr butik direkt ner till vÀnster vid ingÄngen frÄn korsningen Götgatan/Skolgatan.  HÀr hjÀlper vi dig att laga din iPhone, Samsung, iPad, Huawei och mycket mer.

Utöver reparationer har vi ett brett utbud av tillbehör och skydd för din telefon. Vi köper Àven in din gamla telefon och sÀljer begagnade telefoner. Har du en telefon som du inte anvÀnder lÀngre? Ska du köpa en ny smartphone, kom in till oss sÄ vÀrderar vi din gamla telefon. Rensa skrivbordslÄdan, tjÀna pengar och hjÀlp oss att spara pÄ miljön!

Visste du att vi finns pĂ„ flera orter i Sverige – du hittar alla butiker hĂ€r.

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du dÀremot vill vara sÀker pÄ att den blir reparerad pÄ en specifik tid sÄ kontakta oss och sÀg vilken tid du vill att reparationen skall vara klar!

Snabbast svar fÄr du genom att ringa (under öppetider) eller anvÀnd E-post eller formulÀret till höger.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 240
E-post: [email protected]

Sagagallerian
Adress
: Götgatan 1 c/o Sagagallerian, 903 27 UmeÄ

Laga mobilen i UmeÄ.

Är du i behov av en mobilreparation i UmeĂ„? DĂ„ har du kommit till rĂ€tt stĂ€lle. Vi kan laga all sorters fel pĂ„ mobiler av mĂ„nga olika modeller. Föredrar du att laga din mobil sjĂ€lv? DĂ„ har vi reservdelarna du behöver. Det Ă€r klokt att laga sin mobil nĂ€r den gĂ„r sönder i stĂ€llet för att kasta den och köpa en ny. Det Ă€r en bra lösning bĂ„de för plĂ„nboken och för miljön. Genom att laga mobilen behöver du inte binda upp dig flera Ă„r i ett nytt abonnemang och du slipper betala tusentals kronor för en ny mobil. I UmeĂ„ kan vi laga alla komponenter pĂ„ en mobil sĂ„som kameran, högtalaren, glaset, hemknapp, laddportar och batteri. Alla reparationer utförs av proffs, med speciella verktyg samt högsta kvalitet pĂ„ reservdelarna.

Har din iPhone gÄtt sönder?

Laga iPhone i UmeÄ snabbt och enkelt. Det vanligaste felet pÄ en iPhone Àr att glaset Àr trasigt. Kanske har du tappat telefonen eller rÄkat sÀtta dig pÄ den. Om du lÀmnar in i vÄr butik tar det oftast mindre Àn en timme att byta glaset. Om du bor lÄngt bort kan du skicka in mobilen med posten. DÄ tar det ungefÀr tre arbetsdagar att laga telefonen och skicka tillbaka den med posten. Ett annat fel som Àr ganska vanligt Àr att högtalaren eller kameran gÄr sönder i telefonen. Vi har reservdelar Àven till detta.

Det Àr inte bara ekonomiskt att laga din telefon. Du gör en god insats för miljön av att laga din telefon istÀllet för att köpa en ny mobil. Vill du laga din mobil sjÀlv kan du köpa alla verktyg och reservdelar i vÄr butik eller pÄ hemsidan för hemleverans.

Vi lagar Samsung telefoner i UmeÄ.

Har du en Samsung som har gÄtt sönder? Vi servar alla modeller frÄn Samsung Tab S2 till Samsung S9+. SÄ om du behöver laga en trasig mobil i UmeÄ dÄ Àr det oss du ska vÀnda dig till. Vi kan laga alla tÀnkbara fel frÄn kamera och högtalare till alla knappar och kontakter, Vi kan ocksÄ byta batteriet. Om du kommer in till vÄr butik kan vi fixa de flesta fel pÄ ca tre timmar. Det gÄr sjÀlvklart bra att skicka i mobilen med posten ocksÄ. VÄra vÀlutbildade mobilreparatörer anvÀnder alltid de specialverktyg som krÀvs och originalkvalitet pÄ reservdelarna. Vi sÀljer Àven verktyg och reservdelar till den som vill laga sin mobil sjÀlv. Om man tÀnker pÄ att en ny Samsung S8 kostar 4990kr inser man snabbt att 2500kr för en ny skÀrm eller 1500 för en ny kamera Àr en god affÀr, bÄde för plÄnboken och miljön.

Behöver du laga mobilen i UmeÄ? VÄra erfarna mobilreparatörer lagar nÀstan alla modeller av bÄde Iphone och Samsung. Vi Àr sÄ sÀkra pÄ att vi kan vÄrt jobb att vi lÀmnar ett Ärs garanti pÄ alla reparationer. De flesta reparationer klarar vi pÄ tre timmar i vÄr butik eller pÄ tre dagar om du vÀljer att skicka in mobilen till oss. Som motpol till dagens slit och slÀng samhÀlle rekommenderar vi sÄ klart att du lagar din Iphone i UmeÄ istÀllet för att skaffa en ny. Varmt vÀlkommen till oss!