Laga iphone Umeå

Mobilreperation i Umeå

Söker du efter en professionell reparationskedja i Västerbotten? Då har du kommit helt rätt. Varmt välkommen till din mobilreparatör i Umeå! Hos oss kan du få hjälp med att laga skärm, byta batteri och skydda din mobiltelefon eller surfplatta. Vi jobbar primärt med Apple, Samsung och Huawei.

Du som kund är alltid välkommen på drop-in service.


Kontakta Butiken

Telefon: 0101-550 240

E-post: umea@phoneix.se

Sagagallerian - Götgatan 1 c/o Sagagallerian, 903 27 Umeå

Om du har någon fråga som har att göra med en reparation eller en vara som du har köpt i butik, skall du kontakta den butiken som du har genomfört köpet i.

Om du har en fråga som har att göra med en beställning du har gjort via vår hemsida så kan du kontakta oss via telefon eller mail.

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-16
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din telefon eller surfplatta hos oss i Sagagallerian i Umeå. Du hittar vår butik direkt ner till vänster vid ingången från korsningen Götgatan/Skolgatan.  Här hjälper vi dig att laga din iPhone, Samsung, iPad, Huawei och mycket mer.

Utöver reparationer har vi ett brett utbud av tillbehör och skydd för din telefon. Vi köper även in din gamla telefon och säljer begagnade telefoner. Har du en telefon som du inte använder längre? Ska du köpa en ny smartphone, kom in till oss så värderar vi din gamla telefon. Rensa skrivbordslådan, tjäna pengar och hjälp oss att spara på miljön!

Visste du att vi finns på flera orter i Sverige – du hittar alla butiker här.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

De flesta reparationer vi utför tar ca. 2 timmar i någon av våra butiker. Om du ska skicka in den via postorder tar det ca 5 arbetsdagar. Detta beror också på om vi har den specifika reservdelen i lager som gör att vi kan genomföra reparationen.

Vissa reparationer såsom iPads kan ha varierande arbetstid beroende på hur teknikerna har det när du kommer in.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du däremot känner dig tvungen att vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte, vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete om telefonen till exempel är illa skadad och behöver riktas för att byta skärm. Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi är kontantlösa butiker och accepterar följande betalsätt:

  • Kort (Mastercard, Visa, Maestro)
  • Klarna
  • Swish

För företagskunder med avtal hos oss kan vi även erbjuda faktura. Vi fakturerar inte privatpersoner och enskilda firmor.

Laga mobilen i Umeå.

Är du i behov av en mobilreparation i Umeå? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kan laga all sorters fel på mobiler av många olika modeller. Föredrar du att laga din mobil själv? Då har vi reservdelarna du behöver. Det är klokt att laga sin mobil när den går sönder i stället för att kasta den och köpa en ny. Det är en bra lösning både för plånboken och för miljön. Genom att laga mobilen behöver du inte binda upp dig flera år i ett nytt abonnemang och du slipper betala tusentals kronor för en ny mobil. I Umeå kan vi laga alla komponenter på en mobil såsom kameran, högtalaren, glaset, hemknapp, laddportar och batteri. Alla reparationer utförs av proffs, med speciella verktyg samt högsta kvalitet på reservdelarna.

Har din iPhone gått sönder?

Laga iPhone i Umeå snabbt och enkelt. Det vanligaste felet på en iPhone är att glaset är trasigt. Kanske har du tappat telefonen eller råkat sätta dig på den. Om du lämnar in i vår butik tar det oftast mindre än en timme att byta glaset. Om du bor långt bort kan du skicka in mobilen med posten. Då tar det ungefär tre arbetsdagar att laga telefonen och skicka tillbaka den med posten. Ett annat fel som är ganska vanligt är att högtalaren eller kameran går sönder i telefonen. Vi har reservdelar även till detta.

Det är inte bara ekonomiskt att laga din telefon. Du gör en god insats för miljön av att laga din telefon istället för att köpa en ny mobil. Vill du laga din mobil själv kan du köpa alla verktyg och reservdelar i vår butik eller på hemsidan för hemleverans.

Vi lagar Samsung telefoner i Umeå.

Har du en Samsung som har gått sönder? Vi servar alla modeller från Samsung Tab S2 till Samsung S9+. Så om du behöver laga en trasig mobil i Umeå då är det oss du ska vända dig till. Vi kan laga alla tänkbara fel från kamera och högtalare till alla knappar och kontakter, Vi kan också byta batteriet. Om du kommer in till vår butik kan vi fixa de flesta fel på ca tre timmar. Det går självklart bra att skicka i mobilen med posten också. Våra välutbildade mobilreparatörer använder alltid de specialverktyg som krävs och originalkvalitet på reservdelarna. Vi säljer även verktyg och reservdelar till den som vill laga sin mobil själv. Om man tänker på att en ny Samsung S8 kostar 4990kr inser man snabbt att 2500kr för en ny skärm eller 1500 för en ny kamera är en god affär, både för plånboken och miljön.

Laga iPhone Umeå

Behöver du laga mobilen i Umeå? Våra erfarna mobilreparatörer lagar nästan alla modeller av både Iphone och Samsung. Vi är så säkra på att vi kan vårt jobb att vi lämnar ett års garanti på alla reparationer. De flesta reparationer klarar vi på tre timmar i vår butik eller på tre dagar om du väljer att skicka in mobilen till oss. Som motpol till dagens slit och släng samhälle rekommenderar vi så klart att du lagar din Iphone i Umeå istället för att skaffa en ny. Varmt välkommen till oss!