Reservdelar

Reservdelar

Upptäck vårt omfattande utbud av reservdelar till iPhone och iPad. Hos oss på Phoneix hittar du högkvalitativa komponenter för att reparera och uppgradera dina enheter. Vi erbjuder allt från skärmar och batterier till knappar och anslutningskablar, allt för att säkerställa att din enhet fungerar felfritt. Återställ din enhets prestanda med våra pålitliga reservdelar.

Kategorier

Reservdelar till iPhone

Vi har ett brett sortiment av reservdelar till iPhone. Phoneix reservdelar är av högkvalitet och du får alltid 1 år garanti på våra reservdelar. Vi har ett omfattande utbud av premium reservdelar till iPhone.

Reservdelar iPhone 11

Vi har ett brett sortiment av reservdelar till iPhone 11. Phoneix reservdelar är av högkvalitet och du får alltid 1 år garanti på våra reservdelar inklusive reservdelar iPhone 11. Vi har ett omfattande utbud av premium reservdelar. Se vårt sortiment ovan.

Reservdelar iPhone 12

Vi har ett brett sortiment av reservdelar till iPhone 12. Phoneix reservdelar är av högkvalitet och du får alltid 1 år garanti på våra reservdelar inklusive reservdelar iPhone 12. Vi har ett omfattande utbud av premium reservdelar. Se vårt sortiment ovan.

iPhone Skärm

Vi har ett brett sortiment av skärmar till iPhone. Phoneix skärmar är av högkvalitet och du får alltid 1 år garanti på våra skärmar. Vi har ett omfattande utbud av premium reservdelar.

Batteri till iPhone

Vi har ett brett sortiment av betterier till alla iPhone modeller. Phoneix reservdelar är av högkvalitet och du får alltid 1 år garanti på våra reservdelar inklusive batterier. Vi har ett omfattande utbud av premium batterier till iPhone. Se vårt sortiment ovan.

Display iPhone

Vi har ett brett sortiment av displayer till iPhone. Phoneix displayer är av högkvalitet och du får alltid 1 år garanti på våra displayer. Se vårt sortiment ovan.