Reparationsguider – Skärmar

Reparationsguider – Skärmar

Har din iPhone råkat ut för en olycka? Har du ett sprucket iPhone-glas som du behöver laga? Visar din iPhone-skärm konstiga färger eller är alldeles svart? Oavsett vad din iPhone har råkat ut för så finns vi här för att hjälpa dig med din iPhone reparation.

Laga iPhone

Tycker du, precis som vi, att det är väldigt kul med mobilreparationer och vill lära dig att laga din iPhone själv? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat våra guider för hur du genomför ett skärmbyte på olika iPhone-modeller.

Har du ett iPhone-batteri som behöver bytas ut? Vi har även reparationsguider som visar hur du byter batteri på iPhone. Du hittar våra iPhone-batteri-guider här.

Vi hoppas att våra video-guider ska vara till stor hjälp när du vill reparera iPhone på egen hand. Genom att laga din iPhone istället för att köpa en ny gör du miljön en stor tjänst. Går din telefon inte att laga? Då kan du alltid välja att köpa en prisvärd begagnad mobiltelefon istället för en ny.

Vill du inte reparera iPhone själv? Då finns våra butiker och tekniker här för att hjälpa dig. Besök någon av våra butiker antingen på drop in eller vid tidsbokning så hjälper våra duktiga tekniker dig vidare. Har du ingen butik nära dig? Då erbjuder vi tjänsten Reparationsbox.  Mer information om hur vår reparationsbox fungerar hitta du längre ner.

Vi rekommenderar dig att alltid använda skärmskydd på din iPhone. Ett skärmskydd hjälper till att skydda display på din telefon och minskar risken för att glaset på din iPhone ska spricka vid eventuell olycka. Du hittar våra iPhone skärmskydd här.

Byt display på iPhone 11 Pro / Pro Max

I den här filmen får du lära dig hur du genomför ett skärmbyte på iPhone 11 Pro / Pro Max. Att byta glas på iPhone 11 Pro / Pro Max kräver en hel del noggrannhet och tålamod. Med hjälp av vår video-guide får du lära dig hur skärmbytet går till steg för steg.

Vi rekommenderar dig att köpa vårt skärmkit för iPhone 11 Pro / Pro Max. I det får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din iPhone 11 Pro / Pro Max. Skärmkitet innehåller en ny  iPhone 11 Pro / Pro Max skärm i premium-kvalitet, vilket motsvarar originalet, en packning (även kallad monteringstejp) samt alla verktyg som du behöver för att din iPhone 11 Pro / Pro Max skärm ska bli som ny.

Byt display på iPhone XR

I den här filmen får du lära dig hur du genomför ett skärmbyte på iPhone XR. Att byta glas på iPhone XR kräver en hel del noggrannhet och tålamod. Med hjälp av vår video-guide får du lära dig hur skärmbytet går till steg för steg.

Vi rekommenderar dig att köpa vårt skärmkit för iPhone XR. I det får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din iPhone XR. Skärmkitet innehåller en ny  iPhone XR skärm i premium-kvalitet, vilket motsvarar originalet, en packning (även kallad monteringstejp) samt alla verktyg som du behöver för att din iPhone XR skärm ska bli som ny.

Byta skärm iPhone XS

Ett skärmbyte på iPhone XS går till på ett likvärdigt sätt som skärmbytet på iPhone X. Med andra ord kan du ta hjälp av video-guiden som visar hur du byter display på din iPhone X vid ett displaybyte på iPhone XS. Skärmen till iPhone XS är väldigt lik den som sitter på iPhone X men det är inte samma. Tänk på att köpa rätt skärm till din iPhone. Vi rekommenderar dig att köpa vårt Skärmkit till iPhone XS, i det får du med allt du behöver för att laga ditt spruckna glas på din iPhone XS skärm.

Byta skärm iPhone X

I den här filmen får du lära dig hur du genomför ett skärmbyte på iPhone X. Att byta glas på iPhone X kräver en hel del noggrannhet och tålamod. Med hjälp av vår video-guide får du lära dig hur skärmbytet går till steg för steg.

Vi rekommenderar dig att köpa vårt skärmkit för iPhone X. I det får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din iPhone X. Skärmkitet innehåller en ny  iPhone X skärm i premium-kvalitet, vilket motsvarar originalet, en packning (även kallad monteringstejp) samt alla verktyg som du behöver för att din iPhone X skärm ska bli som ny.

Skärmbyte iPhone 8

I den här filmen får du lära dig hur du genomför ett skärmbyte på iPhone 8. Att byta glas på iPhone 8 kräver noggrannhet och tålamod. I video-guiden får du se hur ett display-byte på iPhone 8 går till steg för steg.

Vi rekommenderar dig att köpa vårt skärmkit till iPhone 8. I det får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din iPhone 8. Skärmkitet till iPhone 8 finns i både Premium- och Basic-kvalitet, där premium-kvaliteten motsvarar en originalskärm. Välj mellan svart eller vit skärm beroende på vilken färg du har på din iPhone 8. Du hittar skärmkiten här:

Skärmkit, Premium Vit
Skärmkit, Premium Svart
Skärmkit, Basic Vit
Skärmkit, Basic Svart

Byta skärm iPhone 7

I den här filmen får du lära dig hur du byter skärm på iPhone 7. Att byta glas på iPhone 7 kräver noggrannhet och tålamod. I video-guiden får du se hur ett displaybyte på iPhone 7 går till steg för steg. Att själv laga din iPhone 7 är både roligt och lärorikt.

Vi rekommenderar dig att köpa vårt skärmkit för iPhone 7. I det får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din iPhone 7. Skärmkitet till iPhone 7 finns i både Premium- och Basic-kvalitet, där premium-kvaliteten motsvarar en originalskärm. Välj mellan svart eller vit skärm beroende på vilken färg du har på din telefon. Du hittar skärmkiten här:

Skärmbyte iPhone 6S

I den här filmen visar vår tekniker hur det går till att  göra ett skärmbyte på iPhone 6s. Att byta glas på iPhone 6S kräver noggrannhet, precis som vid alla andra reparationer på din iPhone 6S. Displaybytet på iPhone 6S utför du relativt enkelt och snabbt med hjälp av vår video-guide. Den beräknade tiden för att byta skärm på iPhone 6S är ca

När du ska byta skärm på iPhone 6S rekommenderar vi dig att köpa vårt skärmkit för iPhone 6S. I  skärmkitet får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din iPhone 6S. Skärmkitet till iPhone 6S finns i både Premium- och Basic-kvalitet, där premium-kvaliteten motsvarar en originalskärm. Välj mellan svart eller vit skärm beroende på vilken färg du har på din iPhone 6S. Du hittar skärmkiten här:

Skärmkit, Premium Vit
Skärmkit, Premium Svart
Skärmkit, Basic Vit
Skärmkit, Basic Svart

Byta skärm iPhone 6

I den här filmen visar vår tekniker hur det går till att  göra ett skärmbyte på iPhone 6. Att byta glas på iPhone 6 kräver noggrannhet, precis som vid alla andra reparationer på din iPhone 6. Displaybytet på iPhone 6 utför du relativt enkelt och snabbt med hjälp av vår video-guide. Den beräknade tiden för att byta skärm på iPhone 6 är ca

När du ska byta skärm på iPhone 6 rekommenderar vi dig att köpa vårt skärmkit för iPhone 6. I  skärmkitet får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din iPhone 6. Skärmkitet till iPhone 6 finns i både Premium- och Basic-kvalitet, där premium-kvaliteten motsvarar en original-skärm. Välj mellan svart eller vit skärm beroende på vilken färg du har på din iPhone 6. Du hittar skärmkiten här:

Skärmkit, Premium Svart
Skärmkit, Premium Vit
Skärmkit, Basic Svart
Skärmkit, Basic Vit

Byta skärm iPhone SE och 5S

I den här filmen visar vår tekniker hur det går till att  göra ett skärmbyte på iPhone 5S och SE. Att byta glas på iPhone SE och 5s går till på samma sätt och telefonerna ser likvärdiga ut på insidan. Displaybytet på iPhone 5S och SE utför du relativt enkelt och snabbt med hjälp av vår video-guide. Den beräknade tiden för att byta skärm på iPhone SE och iPhone 5S är ca 30-60 min.

När du ska byta skärm på iPhone SE och 5S rekommenderar vi dig att köpa vårt skärmkit för iPhone 5S eller iPhone SE. I skärmkitet får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din telefon. Skärmkitet till iPhone SE och 5S finns i både svart och vit och du hittar dem här:

Skärmkit iPhone SE, Vit
Skärmkit iPhone SE, Svart
Skärmkit iPhone 5s, Vit
Skärmkit iPhone 5s, Svart 

Byta skärm iPhone 5

I den här filmen visar vår tekniker hur det går till att utföra ett skärmbyte på iPhone 5. Att byta glas på iPhone 5 kräver noggrannhet, precis som vid alla andra reparationer på din iPhone 5. Displaybytet på iPhone 5 utför du relativt enkelt och snabbt med hjälp av vår video-guide. Den beräknade tiden för att byta skärm på iPhone 5 är ca 30-60 min beroende på dina tidigare erfarenheter.

När du ska byta skärm på din iPhone 5 rekommenderar vi dig att köpa vårt skärmkit för iPhone 5. I vårt skärmkitet får du med samtliga delar som du behöver för att genomföra ett skärmbyte på din iPhone 5. Skärmkitet till iPhone 5 finns med både vit och svart display, du hittar dem här.

Skärmkit iPhone 5, Svart
Skärmkit iPhone 5, Vit

Reparationsbox

Vill du inte laga din iPhone själv eller räcker inte din tid till?

Då finns våra duktiga reparatörer här för dig. Våra tekniker har lång erfarenhet av att laga iPhone och att laga Samsung. Dessutom är vi väldigt duktiga på att laga Huawei-telefoner.

Välkommen in i någon av våra butiker, från Falkenberg i söder till Umeå i norr. Bor du  långt ifrån eller  har svårt för att ta dig till  någon av våra butiker så finns tjänsten Reparationsbox. Du beställer enkelt vilken reparation din  iPhone, Samsung eller Huawei behöver. Vi  sickar sedan hem en reparationsbox till dig som du packar ner din telefon eller surfplatta i. Lämna in den nerpackade trasiga telefonen eller surfplattan hos ditt närmaste postombud. Vi skickar sedan tillbaka din färdiglagade telefon eller surfplatta så  att du har den inom 3 arbetsdagar. Se filmen som visar hur smidigt det är att använda sig utav vår reparationsbox.