VÄLKOMMEN!

LAGA DIN MOBIL I FALKENBERG

Välkommen in till din personliga telefonbutiken som bryr sig. Vi hjälper dig med de flesta tänkbara problem du kan ha med din mobiltelefon och är experter på att laga iPhone, iPad, Samsung och Huawei.

Kan vi inte reparera din gamla telefon så kan vi oftast hitta ett bra erbjudande på en ny telefon tack vare våra goda samarbeten med mobiloperatörer och leverantörer.

Vi älskar utmaningar – kom in så hjälper vi dig!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-16
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX på Fynda Köpcentrum. Lämna in din telefon för reparation och fördriv tiden med en fika och en runda på Fynda Köpcentrum.

Här kan vi hjälpa dig laga din iPhone, Samsung, iPad, Huawei med mera.
Utöver reparationer har vi ett brett utbud av tillbehör och skydd för din telefon.

PhoneIX finns även på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

I normala fall inte, vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete om telefonen till exempel är illa skadad och behöver riktas för att byta skärm. Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Ja, det går bra. Bokningen görs genom att du väljer vilken produkt du önskar köpa via vår e-butik här och går till kassan.

Du kan då betala den direkt på nätet och hämta ut den i butiken.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 238
E-post: falkenberg@phoneix.se

Adress: Industrivägen 2, 311 33 Falkenberg