Laga iphone Falkenberg

Mobilreperation i Falkenberg

I Falkenberg hittar du din lokala mobilreparatör inne på Fynda Köpcentrum. Du hittar oss mellan de två ingångarna, mellan butikerna Önska och Mint Fashion. Vi hjälper dig när du behöver hjälp med service eller reparation på din mobiltelefon eller surfplatta. Vi har lång erfarenhet av att laga telefoner och surfplattor från Apple, Samsung och Huawei. Vet du inte vad felet är på din enhet? Lämna in den hos oss så genomför vi en felsökning på den. Välkommen!


Kontakta Butiken

Telefon: 0101-550 238

E-post: falkenberg@phoneix.se

Industrivägen 2, 311 33 Falkenberg

Om du har någon fråga som har att göra med en reparation eller en vara som du har köpt i butik, skall du kontakta den butiken som du har genomfört köpet i.

Om du har en fråga som har att göra med en beställning du har gjort via vår hemsida så kan du kontakta oss via telefon eller mail.

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-16

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX på Fynda Köpcentrum. Lämna in din telefon för reparation och fördriv tiden med en fika och en runda på Fynda Köpcentrum.

Välkommen in till en professionell kedja för reparationer och underhåll. Vi hjälper dig med de flesta tänkbara problem och är experter på att laga iPhone, iPad, Samsung och Huawei.

Kan vi inte reparera din gamla telefon så kan vi hjälpa dig att hitta ett bra erbjudande på en ny telefon.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

De flesta reparationer vi utför tar ca. 2 timmar i någon av våra butiker. Om du ska skicka in den via postorder tar det ca 5 arbetsdagar. Detta beror också på om vi har den specifika reservdelen i lager som gör att vi kan genomföra reparationen.

Vissa reparationer såsom iPads kan ha varierande arbetstid beroende på hur teknikerna har det när du kommer in.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du däremot känner dig tvungen att vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte, vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete om telefonen till exempel är illa skadad och behöver riktas för att byta skärm. Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi är kontantlösa butiker och accepterar följande betalsätt:

  • Kort (Mastercard, Visa, Maestro)
  • Klarna
  • Swish

För företagskunder med avtal hos oss kan vi även erbjuda faktura. Vi fakturerar inte privatpersoner och enskilda firmor.

Välkommen till PhoneIX Falkenberg!

Mobilreparatör i Falkenberg! Vi utför reparationer på telefoner och surfplattor från Apple, Samsung och Huawei. Vi har lång erfarenhet av reparationer på enheter från dessa märken. Hos oss hittar du även användbara mobiltillbehör såsom mobilskal, plånboksfodral, laddkablar och adaptrar.

Laga iPhone Falkenberg

Har du en trasig iPhone? Då är du varmt välkommen till PhoneIX Falkenberg. Vi kan hjälpa dig med skärmbyte iPhone 11, byta batteri iPhone X och mycket mer! Oavsett vilken iPhone du har så hjälper vi dig. Byta skärm iPhone tar oftast inte mer än en timme att genomföra. Att byta batteri på iPhone går ännu snabbare, det tar ca. 30-45 minuter. Vet du inte vad som är fel på din iPhone? Besök oss så genomför vi en felsökning av telefonen.

Begagnade mobiler

Att köpa begagnade telefoner är både billigare för dig och bättre för miljön. Köp en begagnad iPhone i butik! Du har alltid ett års garanti på ditt köp när du köper en begagnad mobiltelefon hos oss. Du kan även få hjälp med att hitta passande mobiltillbehör och montering av skärmskydd på telefonen.

Skärmskydd

Vi erbjuder flera olika typer av skärmskydd i vår butik i Falkenberg. När du köper ett skärmskydd i butiken så ingår dessutom monteringen. Välj mellan Premium-skärmskydd, Basic-skärmskydd, Anti-blue-skärmskydd eller Privacy-skärmskydd. Hos oss hittar du dessutom skärmskydd från Mobile Outfitters. Med Mobile Outfitters Rapid Cut-maskin har vi möjlighet att skapa skärmskyddet du behöver på plats. Därmed har vi möjlighet att erbjuda skärmskydd till alla möjliga typer av enheter, exempelvis Apple Watch, Motorola, Lenovo och Ulefone.

Reservdelar

Föredrar du att laga iPhone själv? Då kan du köpa reservdelar till iPhone av hög kvalitet hos oss. Köp ett nytt iPhone 6s batteri och ge telefonen nytt liv, eller varför inte byta ut din iPhone 7 skärm? Oavsett vad du behöver åtgärda på telefonen så hittar du reservdelarna hos oss.

Laga telefon Falkenberg

Välkommen till vår mobilreparatör i Falkenberg! Vi är din pålitliga partner när det gäller att laga din trasiga telefon. Oavsett om din skärm är repad, batteriet tappat sin kapacitet eller om du har andra problem med din telefon, är vi här för att hjälpa dig.