VÄLKOMMEN!

Mobilreparatör i Falkenberg

I Falkenberg hittar du din lokala mobilreparatör inne på Fynda Köpcentrum. Du hittar oss mellan de två ingångarna, mellan butikerna Önska och Mint Fashion. Vi hjälper dig när du behöver hjälp med service eller reparation på din mobiltelefon eller surfplatta. Vi har lång erfarenhet av att laga telefoner och surfplattor från Apple, Samsung och Huawei. Vet du inte vad felet är på din enhet? Lämna in den hos oss så genomför vi en felsökning på den. Välkommen!

VANLIGA FRÅGOR

Extra öppet! Torsdag 18/5-23
kl: 11-16

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-16
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX på Fynda Köpcentrum. Lämna in din telefon för reparation och fördriv tiden med en fika och en runda på Fynda Köpcentrum.

Här kan vi hjälpa dig laga din iPhone, Samsung, iPad, Huawei med mera.
Utöver reparationer har vi ett brett utbud av tillbehör och skydd för din telefon.

PhoneIX finns även på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Fördelen med PhoneIX är att vi alltid har drop-in service i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Oftast kan vi laga din mobiltelefon inom någon timme. Om du har en surfplatta kan det ibland ta lite längre tid, beroende på vilken modell du har. Kontakta oss gärna innan om du vill veta exakt tid på att reparera din enhet.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 238
E-post: [email protected]

Adress: Industrivägen 2, 311 33 Falkenberg

Välkommen till PhoneIX Falkenberg!

Mobilreparatör i Falkenberg! Vi utför reparationer på telefoner och surfplattor från Apple, Samsung och Huawei. Vi har lång erfarenhet av reparationer på enheter från dessa märken. Hos oss hittar du även användbara mobiltillbehör såsom mobilskal, plånboksfodral, laddkablar och adaptrar.

Laga iPhone Falkenberg

Har du en trasig iPhone? Då är du varmt välkommen till PhoneIX Falkenberg. Vi kan hjälpa dig med skärmbyte iPhone 11, byta batteri iPhone X och mycket mer! Oavsett vilken iPhone du har så hjälper vi dig. Byta skärm iPhone tar oftast inte mer än en timme att genomföra. Att byta batteri på iPhone går ännu snabbare, det tar ca. 30-45 minuter. Vet du inte vad som är fel på din iPhone? Besök oss så genomför vi en felsökning av telefonen.

Begagnade mobiler

Att köpa begagnade telefoner är både billigare för dig och bättre för miljön. Köp en begagnad iPhone i butik! Du har alltid ett års garanti på ditt köp när du köper en begagnad mobiltelefon hos oss. Du kan även få hjälp med att hitta passande mobiltillbehör och montering av skärmskydd på telefonen.

Skärmskydd

Vi erbjuder flera olika typer av skärmskydd i vår butik i Falkenberg. När du köper ett skärmskydd i butiken så ingår dessutom monteringen. Välj mellan Premium-skärmskydd, Basic-skärmskydd, Anti-blue-skärmskydd eller Privacy-skärmskydd. Hos oss hittar du dessutom skärmskydd från Mobile Outfitters. Med Mobile Outfitters Rapid Cut-maskin har vi möjlighet att skapa skärmskyddet du behöver på plats. Därmed har vi möjlighet att erbjuda skärmskydd till alla möjliga typer av enheter, exempelvis Apple Watch, Motorola, Lenovo och Ulefone.

Reservdelar

Föredrar du att laga iPhone själv? Då kan du köpa reservdelar till iPhone av hög kvalitet hos oss. Köp ett nytt iPhone 6s batteri och ge telefonen nytt liv, eller varför inte byta ut din iPhone 7 skärm? Oavsett vad du behöver åtgärda på telefonen så hittar du reservdelarna hos oss.