Skärmskydd iPhone (68)

Skärmskydd iPad (12)

Skärmskydd Samsung (6)

Skydda telefonen med skärmskydd

Ett skärmskydd kan vara avgörande om du tappar din telefon i marken. Det är tack vara detta skydd du skyddar skärmen mot repor och sprickor. Därmed är skärmskydd en klok investering. Oavsett om du har en sprillans ny telefon eller en äldre modell så bör du skydda skärmen på den. På så sätt kan du undvika kostnader för exempelvis ett skärmbyte. Det är inte endast sprickor i skärmen som går att undvika med hjälp av härdat glas. När vi använder våra telefoner dagligen kan de få ytliga repor på glaset. Dessa små repor kan vara irriterande i längden. Därför rekommenderar vi alltid våra kunder att montera ett displayskydd när de besöker våra butiker.

Vi har displayskydd till både iPhone och iPad. Vi har även displayskydd till Samsung och Huawei. Hos oss på PhoneIX hittar du även skydd i två olika kvaliteter till vissa telefonmodeller. Premium- och Basic-displayskydd. Skillnaden på dessa två är att våra Premium-displayskydd har färgade kanter som matchar telefonen. Detta gör att displayskyddet inte syns. Premium-displayskydden går även från kant till kant vilket ger ett så optimalt skydd som möjligt.

Tips inför montering av skärmskydd

När du beställer ett skärmskydd hos oss så får du även med en putsduk. Denna putsduk kan du använda för att rengöra skärmen innan du monterar fast displayskyddet. Detta är viktigt för att displayskyddet ska få så bra passform som möjligt. När du rengör skärmen innan monteringen ser du även till att det inte fastnar smuts och damm mellan skärmskyddet och telefonen. Vi rekommenderar även att du monterar displayskyddet på en dammfri yta. Genom att sätta fast skyddet så snabbt som möjligt kan du även undvika att damm hinner lägga sig på skärmen. När du köper skärmskydd i någon av våra butiker ingår monteringen.