Butiker

Butiker

Det är lätt att hitta en Phoneix-servicebutik. Du hittar oss i nordligaste Umeå ända ner till Falkenberg. Däremellan har vi mobilverkstäder i Varberg, Ullared, Göteborg (Frölunda Torg), Lidköping, Västerås, Falun och Mora!   Mobilreparationer

   Du som kund har valmöjligheten att komma in till någon av våra butiker eller att skicka in din enhet med posten. Samtliga av våra butiker har Drop-In service. Detta betyder att du inte behöver boka någon tid, du är alltid välkommen in under våra öppettider. Har du frågor om hur lång tid en reparation tar eller har funderingar på hur en reparation går till är du alltid välkommen att ringa eller maila oss.

   Samtliga priser på reparationerna och hur du skickar in din enhet hittar du här. Priserna gäller både i butik och online.

   Utbildade och erfarna tekniker

   Samtliga av våra tekniker som jobbar med din mobiltelefon eller surfplatta har gedigen erfarenhet. Personalen jobbar alltid noggrant efter PhoneIX kvalitetsmodell och ser till att samtliga reparationer är professionellt och noggrant utförda. Kärnan i vår verksamhet är att se till att du som kund alltid är nöjd när du får tillbaka din lagade enhet. Vi lagar mobiltelefoner och surfplattor från märkena Apple, Samsung och Huawei. Reparationer från Samsung och Huawei kommer alltid att genomföras med originaldelar från deras egna lager. Detta har vi kunnat ta fram till våra kunder genom noggranna kvalitetskontroller och ett nära samarbete med våra partners.

   Mer än bara verkstäder – Din mobilbutik

   Våra verkstäder fungerar också som butiker då du kan köpa valfria reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon eller surfplatta. Samtliga butiker har skal och tillbehör från Sveriges ledande varumärke inom mobiltillbehör – Holdit. Vårt samarbete med Holdit har gjort att vi alltid har de senaste mobilskalen från de senaste kollektionerna. Fråga gärna vår duktiga personal ute i butikerna med hjälp för att hitta rätt fodral och skydd till din mobiltelefon. Vi rekommenderar alltid dig som kund att köpa till displayskydd. Detta skydd gör att din display är skyddad mot repor, slitage och kraftiga stötar som gör att skärmen spricker. Ett billigt och enkelt sett att skydda mobilen helt enkelt