Enskilda verktyg (42)

Verktygskit & reparationsset (14)

Verktyg till iPhone-reparationer

Här hittar du alla verktyg till iPhone-reparationer som du kan tänkas behöva. Vi erbjuder verktyg  från 99 SEK (Verktygskit Medium) upp till 399 SEK (Pro Tech Toolkit). Det spelar ingen roll om det är första gången du genomför en reparation eller om du gör detta på daglig basis. Du kommer garanterat att hitta verktyg till dig och din iPhone. När du klickar dig in på produkterna kommer du att hitta mer information om vad varje verktygspaket innehåller. De flesta verktygen kan du använda för alla iPhone-reparationer. Om du är osäker på hur du skall genomföra dessa reparationer eller om du bara är nyfiken på hur man går tillväga. Då kan du alltid följa vår Youtube-kanal för att se våra noggranna filmer som vi skapat för dig som vill laga hemma.

Verktyg till iPad-reparationer

Om du letar efter ett prisvärt och bra verktygskit för att laga din iPad, då rekommenderar vi vår bästsäljare Verktygskit Komplett. För 199 SEK får du allt du behöver för att genomföra en lyckad reparation av modellerna iPad 2, 3, 4 och Air.

Fördelen med att köpa verktyg från en professionell reparationskedja som PhoneIX, är att du som kund vet att du får samma verktyg som våra tekniker själva använder ute i butikerna. De verktyg och reservdelar vi använder är noggrant utvalt för att alltid garantera våra kunder en komplett och lyckad reparation.

Om du saknar något, har frågor eller önskemål. Tveka inte att maila in till oss så hjälper vi dig. Du når oss på: [email protected]

Du är även varmt välkommen att besöka några av våra butiker.