Resurs 12

Skickas samma dag vid beställning innan 12:00

Skärmkit – iPhone SE 2022 Svart EJ KLAR

200 000+ Nöjda kunder

1-3 Dagars Leverans

12 Månaders Garanti

30 Dagar Öppet Köp

Fri frakt över 749kr

Enkla returer

Beskrivning

Har du fått sprickor eller repor på skärmen på din iPhone SE 2022? Byt ut skärmen själv med detta skärmkit! Det här Gör-Det-Själv-Kitet innehåller allt du behöver för att byta display på iPhone SE 2022.

Byt ut skärmen med ett iPhone SE 2022 Skärmkit

Har du fått repor eller sprickor i skärmen på iPhone SE 2022? Fungerar inte touchen längre som den ska? Då kan du behöva byta ut displayen. När du köper ett iPhone SE 2022 skärmkit får du allt du behöver inför lagningen. Kitet innehåller en ny display, ett verktygskit och nödvändig packning.  Verktygskitet som ingår innehåller alla skruvmejslar och öppningsverktyg som du behöver. Monteringstejpen, även kallad displaytejp och displaypackning, bör du använda för att se till att fukt, smuts och damm inte tar sig in i telefonen efter reparationen.

Köp dina reservdelar hos Phoneix

När du köper dina iPhone SE 2022 reservdelar hos oss kan du vara säker på att du får hem delar av hög kvalitet. Vi testar våra reservdelar dagligen i våra butiker. Detta beror på att reservdelarna som vi erbjuder på vår hemsida är samma sorts komponenter vi använder oss av när vi lagar telefoner och surfplattor i butik.

Få hjälp med att laga iPhone SE 2022

Föredrar du att få hjälp med att laga din iPhone SE 2022? Då är du varmt välkommen till någon av våra butiker. Där kan du lämna in din iPhone SE 2022 för lagning på plats. Du behöver inte boka någon tid för lagningen, det är bara att dyka upp.

Bor du inte i närheten av någon av våra butiker? Inga problem! Lägg en beställning på valfri lagning på vår hemsida. Du hittar dem under “reparationer”. När vi har tagit mot din beställning skickar vi ut en låda till dig. Lådan kan du sedan använda för att skicka in din telefon till oss i. När din telefon är färdiglagad skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmsta postombud.

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg
Reperationskit Till

15, 15 Pro

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Bli först med att recensera ”Skärmkit – iPhone SE 2022 Svart EJ KLAR”

Related Products

Skärmkit – iPhone SE 2022 Svart EJ KLAR

In stock