Laga iphone vinberg

Mobilreperation i Vinberg

Välkommen till PHONEIX ServiceCenter i Vinberg.
Här har du våran centrala verkstad där vi hanterar mer avancerade reparationer, försäkringsärenden, återvinning och reklamationer.

Länsförsäkringar Halland
2022 starta Phoneix och Länsförsäkringar Halland ett samarbete för reparation/återvinning av mobila enheter.

Vårat samarbete grunda sig i miljöfrågan, målet att minska koldioxidutsläppen. Genom att laga en mobil enhet sparar vi ca 80kg C02 vilket motsvarar 600km med en bensinbil.Fokuset ligger på att rädda så många enheter som möjligt och även använda återvunna delar eller till och med enheter.

Vi på phoneix jobbar dagligen för att förbättra återvinnandet och har idag möjligheten att erbjuda en mer miljövänlig skärm och display.
Man återvinner alltså original lcd:n ifrån skärmen och ersätter endast glaset.
Idag är inte bara arbetet vi utför snällare mot miljön utan även våra produkter!

På PHONEIX Servicecenter lagar och återvinner vi Länsförsäkringars alla inskickade enheter. Är man i behov av akut service av sin mobila enhet så kan man självklart besöka någon av våra butiker och få hjälp direkt för dig som är kund hons Länsförsäkringar Halland.

Har du frågor så kan du ringa eller mail in till oss!
servicecenter@phoneix.se

Reparationsbox
På Phoneix ServiceCenter hanterar vi alla enheter som skickas in till hos för reparationer eller felsökning via våran hemsida.

Ett snabbt och smidigt sätt för dig som behöver hjälp att serva dina mobila enheter om inte någon av våra butiker skulle finnas i närheten eller i just din ort.


Kontakta Butiken

Telefon: 010-155 02 44

E-post: servicecenter@phoneix.se

Kabelvägen 7, 311 50 Falkenberg

Om du har någon fråga som har att göra med en reparation eller en vara som du har köpt i butik, skall du kontakta den butiken som du har genomfört köpet i.

Om du har en fråga som har att göra med en beställning du har gjort via vår hemsida så kan du kontakta oss via telefon eller mail.

Mån – Fre | 08-16:30
Lördag | Stängt
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Phoneix centrala verkstad för avancerad service och reparationer.

Vi har även fler butiker runtom i Sverige som du kan läsa om här.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

De flesta reparationer vi utför tar ca. 2 timmar i någon av våra butiker. Om du ska skicka in den via postorder tar det ca 5 arbetsdagar. Detta beror också på om vi har den specifika reservdelen i lager som gör att vi kan genomföra reparationen.

Vissa reparationer såsom iPads kan ha varierande arbetstid beroende på hur teknikerna har det när du kommer in.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du däremot känner dig tvungen att vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte, vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete om telefonen till exempel är illa skadad och behöver riktas för att byta skärm. Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi är kontantlösa butiker och accepterar följande betalsätt:

  • Kort (Mastercard, Visa, Maestro)
  • Klarna
  • Swish

För företagskunder med avtal hos oss kan vi även erbjuda faktura. Vi fakturerar inte privatpersoner och enskilda firmor.

Mobilreparation i Vinberg

Letar du efter någon som kan genomföra mobilreparation i Vinberg? Vi lagar din telefon snabbt och enkelt. Ett skärmbyte på iPhone tar inte mer än ca. en timme. Att byta batteri på iPhone genomför vi oftast under 30-45 minuter. Och vi är dessutom noga med att testa enheten både före och efter reparationen. På så sätt kan vi se till att din telefon eller surfplatta fungerar felfritt när du hämtar ut den igen. Dessutom har du alltid 12 månaders garanti på reparationen när du lagar din enhet hos oss. Därmed kan du känna dig trygg när du får din enhet lagad hos oss.

Utöver detta kan vi självklart även laga Samsung i Vinberg. När vi lagar enheter från Samsung så använder vi oss alltid av originaldelar. Därmed kan du vara säker på att din enhet bibehåller samma höga kvalitet som innan reparationen. Följaktligen så är du varmt välkommen till våra butiker om du behöver hjälp med att laga din Huawei-enhet. Och när vi lagar enheter från Huawei så använder vi oss av originaldelar för att få ett så bra resultat som möjligt efter reparationen. Vet du inte vad felet är på din telefon? Då kan du lämna in den för en felsökning hos oss. Du kan även kontakta vår kundtjänst för att få ett kostnadsförslag på reparationen. På vår hemsida hittar du alla reparationer vi genomför med tillhörande priser.

Din mobilreparatör i Vinberg, Falkenberg!

Du kan få hjälp med alla möjliga typer av mobilreparation i Borås. Detta beror på att våra reparatörer är både utbildade och erfarna. Därmed kan vi hjälpa dig med avancerade reparationer på telefoner och surfplattor. I vår verkstad i Borås har vi möjlighet att genomföra reparationer som kräver lödning. Detta innebär att vi bland annat kan byta backlight-chip och åtgärda laddningsproblem.

Har din telefon fått en vattenskada? Även om vattenskador inte alltid går att åtgärda så kan vi i många fall genomföra en dataräddning. På så sätt slipper du förlora bilder eller annat material i telefonen som i många fall inte går att ersätta.

Begagnade telefoner i Vinberg, Falkenberg

Om du är intresserad av att köpa en begagnad telefon så har du kommit till helt rätt ställe! När du köper en begagnad telefon istället för en ny så handlar du hållbart. Dessutom är det både billigare för dig och bättre för miljön att handla begagnat. När du besöker oss så hjälper våra reparatörer dig att hitta en telefon som passar dig. Och visste du att vi även köper in din gamla telefon? Så rota igenom byrålådan där hemma och ta med telefonerna du inte längre använder till oss så ger vi dig ett prisförslag!