Laga iphone Västerås

Mobilreperation i Västerås

Som din mobilreparatör i Västerås är vi experter på att reparerar och laga mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du laga din iPhone, iPad, Samsung eller Huawei!

Vi älskar att leverera god service till våra kunder och älskar utmaningen som finns i att alla har olika skador på den elektronik dem lämnar in!

Och vet du vad det bästa är? Vi erbjuder inte bara reparationer av mobiltelefoner, surfplattor och annan elektronik. Vi har också ett brett utbud av tillbehör, skydd och praktiskt utrustning till din mobil och surfplatta.


Kontakta Butiken

Telefon: 0101-550 235

E-post: erikslund@phoneix.se

Erikslund Shopping Center - Krankroksgatan 17, 721 38 Västerås

Om du har någon fråga som har att göra med en reparation eller en vara som du har köpt i butik, skall du kontakta den butiken som du har genomfört köpet i.

Om du har en fråga som har att göra med en beställning du har gjort via vår hemsida så kan du kontakta oss via telefon eller mail.

Mån – Fre | 10-20
Lördag | 10-18
Söndag | 10-18

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Du hittar vår butik i Erikslund Shopping Center, perfekt placerat i Västerås med gott om parkeringsplatser och enkel tillgänglighet med kollektivtrafiken.

Fördelen med oss på PhoneIX är att vi lagar nästan allt samma dag, oftast inom 1-2 timmar. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att ta en lunch och ta en shoppingrunda medan du väntar.

Vi har även fler butiker runtom i Sverige som du kan läsa om här.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

De flesta reparationer vi utför tar ca. 2 timmar i någon av våra butiker. Om du ska skicka in den via postorder tar det ca 5 arbetsdagar. Detta beror också på om vi har den specifika reservdelen i lager som gör att vi kan genomföra reparationen.

Vissa reparationer såsom iPads kan ha varierande arbetstid beroende på hur teknikerna har det när du kommer in.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du däremot känner dig tvungen att vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte, vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete om telefonen till exempel är illa skadad och behöver riktas för att byta skärm. Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi är kontantlösa butiker och accepterar följande betalsätt:

  • Kort (Mastercard, Visa, Maestro)
  • Klarna
  • Swish

För företagskunder med avtal hos oss kan vi även erbjuda faktura. Vi fakturerar inte privatpersoner och enskilda firmor.

Vart lagar jag min mobil i Västerås?

I vår lilla hörna i Erikslund Shopping Center finns vi där för Dig när din mobila enhet behöver service och underhåll. Du hittar oss mitt på golvet, mitt emellan Kjell & Company och Telia. Börja ditt Erikslund-besök hos oss, så är vi i de flesta fallen klar med din enhet medan du blir klar med shoppandet, oavsett om du vill byta kamera på iPhone 6S eller byta batteri på iPhone 8. Är du osäker på vad som strular med mobilen, tveka inte att ta kontakt med oss i butiken, så kommer våra utbildade mobilreparatörer felsöka den och ge ett kostnadsförslag på de delar som behöver åtgärdas.

Hur lång tid tar det att byta display på min iPhone X? Vi är snabba, oavsett om det är en iPhone 6 eller iPhone X så lagar vi den oftast på under timmen, och att byta batteri på en iPhone 7 eller iPhone 5S tar oftast inte längre tid än 30-45 minuter. För oss är det viktigt att du känner att din telefon är i säkra händer, därför utför vi noggranna kontroller efter varje reparation. Vi är också noga med kvaliteten, vi använder oss bara av de bästa delarna på marknaden och det ska inte synas att din telefon har lagats. Därför har vi även garantier på alla våra reparationer, tolv månader på alla delar av vår högsta kvalitet, och sex månader på våra delar av Basic-kvalitet.

iPad-reparationer i Västerås

Förutom smartphones så servar samt reparerar vi även iPads. Vi utför allt från batteribyten på iPad 4, till glasbyten på iPad Air eller batteribyten på iPad Mini. Då iPads har en lite mer komplex uppbyggnad än smarttelefoner så tar det lite längre tid att reparera dessa, de flesta reparationerna är klara över dagen. Hör av dig i förtid om du vill boka en tid så att du slipper bli av med din iPad en längre tid.

Kärnan och syftet med vår verksamhet är att ge nytt liv till mobiler, därför tar vi gärna hand om gamla mobiler och fräschar upp dem så att de går att återanvända. Vi tenderar att använda mobilerna lika länge som vi har bindningstid, men faktum är att telefonerna håller mycket längre tid än så. Har du en smartphone som du inte använder längre, kom in till butiken så kan vi ge en offert för att köpa in den. Och är du intresserad av en fullt funktionsduglig mobil som inte behöver vara det absolut senaste? Kom förbi vår disk så ser vi vad vi har att erbjuda på den fronten!

Laga Samsung i Västerås

Efter iPhone är Samsung det vanligaste märket på telefoner som vi reparerar. Därmed har vi lång erfarenhet av att laga telefoner och surfplattor från Samsung. Du har alltid 12 månaders garanti när du lagar din Samsung-enhet hos oss. Vi använder oss dessutom enbart av originaldelar när du lagar enheter från Samsung.

Lagar ni även Huawei på Phoneix? Självklart gör vi det! De senaste årens boom av Huawei-modeller på den svenska marknaden har ökat efterfrågan på service markant, och det är ett naturligt steg för oss att bistå med det mötande utbudet. Vi lagar de flesta Huawei-modellerna, allt mellan batteribyte på Huawei Honor 8 till skärmbyte på Huawei Mate 20 är vi utbildade i. Att laga en Huawei tar oftast en till ett par timmars tid, och vi använder alltid originaldelar. Följaktligen ger vi alltid 12 månaders garanti på Huawei-reparationer!

Laga telefon Västerås

Välkommen till vår mobilreparatör i Västerås! Vi är din pålitliga partner när det gäller att laga din trasiga telefon. Oavsett om din skärm är repad, batteriet tappat sin kapacitet eller om du har andra problem med din telefon, är vi här för att hjälpa dig.