VÄLKOMMEN!

DIN MOBILREPARATÖR I VÄSTERÅS!

Som din mobilreparatör i Västerås är vi experter på att reparerar och laga mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du laga din Iphone, Ipad, Samsung eller Huawei!

Vi älskar att leverera god service till våra kunder och älskar utmaningen som finns i att alla har olika skador på den elektronik dem lämnar in!

Och vet du vad det bästa är? Vi erbjuder inte bara reparationer av mobiltelefoner, surfplattor och annan elektronik. Vi har också ett brett utbud av tillbehör, skydd och praktiskt utrustning till din mobil och surfplatta.

Tack vare våra samarbeten med mobiloperatörer i Sverige kan vi även erbjuda dig som kund ett nytt abonnemang eller en bra förlängning på ditt befintliga.

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-20
Lördag | 10-18
Söndag | 10-18

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Du hittar vår butik i Erikslund Shopping Center, perfekt placerat i Västerås med gott om parkeringsplatser och enkel tillgänglighet med kollektivtrafiken.

Fördelen med oss på PhoneIX är att vi lagar nästan allt samma dag, oftast inom 1-2 timmar. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att ta en lunch och ta en shoppingrunda medan du väntar.

Vi har även fler butiker runtom i Sverige som du kan läsa om här.

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in. Snabbt och enkelt!

Om du däremot vill vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidbokning. Kontakta oss via formuläret och säg vilken tid du vill att reparationen skall vara klar!

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Då hjälper vi dig att hitta ett nytt bra erbjudande på en ny telefon. Detta kan vi göra tack vare våra goda samarbeten med våra mobiloperatörer och leverantörer. Hos oss kan du få hjälp med allt som har med din mobiltelefon att göra!

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 235
E-post: erikslund@phoneix.se

Erikslund Shopping Center
Adress
: Krankroksgatan 17, 721 38 Västerås