-20%
Holdit-mobilhallare2
153-1024×1024-kopia
151-1024×1024-kopia
146-1024×1024-kopia

Skickas samma dag vid beställning innan 12:00

Holdit – Universial Magnetisk bilhållare

0 out of 5

199,00 kr

200 000+ Nöjda kunder

1-3 Dagars Leverans

12 Månaders Garanti

30 Dagar Öppet Köp

Fri frakt över 749kr

Enkla returer

Beskrivning

Vår magnetiska mobilhållare för bilen är den perfekta lösningen för att hålla din telefon säker och synlig under dina resor. Med dess praktiska design och användarvänliga funktioner blir det enkelt att navigera och ta emot samtal utan att ta ögonen från vägen.

Säker och Stabil: Den starka sugproppen fäster enkelt hållaren på vindrutan eller instrumentbrädan i din bil, vilket ger en säker och stabil montering för din telefon.

Magnetiskt Fästsystem: Vår mobilhållare använder ett kraftfullt magnetiskt fästsystem som säkert håller din telefon på plats under körning. Med hjälp av medföljande metallplattor kan du enkelt fästa din telefon på hållaren och vara säker på att den sitter säkert under hela resan.

Justerbar och Flexibel: Den magnetiska mobilhållaren är fullt justerbar och erbjuder en 360-graders rotationsfunktion, vilket gör att du kan placera din telefon i den perfekta vinkeln för att se och använda den bekvämt under körning.

Universell Kompatibilitet: Vår mobilhållare är kompatibel med alla typer av smartphones och enheter, vilket gör den till en mångsidig och praktisk lösning för alla bilförare.

Enkel att Använda: Att montera och använda vår magnetiska mobilhållare är enkelt och bekvämt. Med dess intuitiva design kan du snabbt och smidigt placera din telefon på hållaren och ta bort den när du behöver.

Investera i vår magnetiska mobilhållare för bilen idag och ta din körupplevelse till nästa nivå med en säker, stabil och bekväm lösning för att hålla din telefon inom synhåll under dina resor.

Ytterligare information

Brand

Holdit

0 out of 5

Related Products

Holdit-mobilhallare2

Holdit – Universial Magnetisk bilhållare

199,00 kr

In stock