Laga iphone Mora

Mobilreperation i Mora

På östra sidan av Kyrkogatan i centrala Mora, mitt emellan Gintara Sushi och Specsavers, hittar du vår fräscha, lilla butik där vi finns där för dig när din mobil behöver kärlek och omsorg. Kanske behöver du ett nytt mobilskal till din iPhone XS, eller ett nytt batteri till din iPhone 7? Inga frågor är för stora eller små för oss och är du osäker på vad som inte fungerar med din telefon, ta med den in till butiken så kommer våra duktiga mobilreparatörer felsöka mobilen och ge ett kostnadsförslag på vad som behöver åtgärdas.

Vi jobbar endast med säkra och stabila varumärken som bl.a. SamsungAppleHuawei och Holdit.


Kontakta Butiken

Telefon: 0101-550 233

E-post: Mora@phoneix.se

Kyrkogatan 31, 792 30 Mora

Om du har någon fråga som har att göra med en reparation eller en vara som du har köpt i butik, skall du kontakta den butiken som du har genomfört köpet i.

Om du har en fråga som har att göra med en beställning du har gjort via vår hemsida så kan du kontakta oss via telefon eller mail.

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-15
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX i Mora. Vår butik ligger i centrum längs gågatan vid Fridhemsplan, parkering finns på gatan utanför butiken.

Vi finns på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi köper och säljer begagnade telefoner. Har du en telefon som du inte använder längre eller om du tänker köpa en ny, kom in så värderar vi din gamla. Tjäna pengar – Spara på miljön!

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

De flesta reparationer vi utför tar ca. 2 timmar i någon av våra butiker. Om du ska skicka in den via postorder tar det ca 5 arbetsdagar. Detta beror också på om vi har den specifika reservdelen i lager som gör att vi kan genomföra reparationen.

Vissa reparationer såsom iPads kan ha varierande arbetstid beroende på hur teknikerna har det när du kommer in.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du däremot känner dig tvungen att vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte, vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete om telefonen till exempel är illa skadad och behöver riktas för att byta skärm. Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi är kontantlösa butiker och accepterar följande betalsätt:

  • Kort (Mastercard, Visa, Maestro)
  • Klarna
  • Swish

För företagskunder med avtal hos oss kan vi även erbjuda faktura. Vi fakturerar inte privatpersoner och enskilda firmor.

iPhone Reperationer Mora

Oavsett om det är batteribyte på iPhone X, skärmbyte på iPhone 7 eller kamerabyte på iPhone 8 så reparerar vi enheten på ungefär en timme, oftast till och med ännu snabbare. Snabb service är viktigt för oss, men vi är även måna om kvalitet, kontroll och service av telefonen. Vi kontrollerar noga att allting fungerar som det ska efter, och har du några frågor svarar vi gärna på dessa när vi ändå har telefonen hos oss. Reservdelarna vi använder är av högsta möjliga kvalitet, och för att du som kund ska känna dig extra säker har vi uppemot 12 månaders garanti på alla reparationer.

Huawei och Samsung-reparationer

Vi har lång erfarenhet av att laga telefoner och surfplattor från Samsung. Vi erbjuder dessutom 12 månaders garanti på alla Samsung-reparationer. Du kan vara säker på att du får ett så bra resultat som möjligt efter reparationen eftersom vi endast använder oss av originaldelar.

Lagar ni även Huawei på Phoneix? De senaste åren har Huawei slagit igenom ordentligt i Sverige med sin höga prestanda och priskonkurrerande Android-enhet. Därmed har även efterfrågan på högkvalitativ service av Huawei-mobiler medföljt, vilket Phoneix givetvis bistår med. Ett batteribyte på exempelvis Huawei Honor 8 eller Huawei P9 tar ungefär en timme, medan ett skärmbyte på exempelvis Huawei P20 eller Huawei P20 Pro tar ett par timmar. Kontakta butiken så gör våra skickliga reparatörer en bedömning av tid och kostnad. När det gäller Huawei använder vi alltid originaldelar, och vi ger alltid 12 månaders garanti på Huawei-reparationer.

Självklara valet för iPad-reparationer i Dalarna

Går det att laga en iPad när den går sönder? Givetvis går det att laga även iPads, och vi gör det gärna. Vi gör såväl batteribyten på iPad Air 2 som displaybyten på iPad Mini och är experter även på surfplattor. iPads tar lite längre tid att laga då de har en komplex struktur, men oftast har vi de klara under samma dag som vi tar in dem. Kom förbi butiken eller hör av dig så kikar vi på ett kostnadsförslag för din iPad och beräknar tidsåtgång.

Vi älskar att ge nytt liv till mobiler, därför tar vi gärna hand om gamla mobiler och fräschar upp dem så att de går att återanvända. En mobils livscykel är mycket längre än tiden vi tenderar att använda dem, och det vill vi ta vara på. Har du en smartphone som du inte använder längre, kom in till butiken så kan vi ge ett prisförslag för att köpa in den.