VÄLKOMMEN!

LAGA DIN IPHONE, SAMSUNG & HUAWEI

Din personliga mobilreparatör i Mora, det är vi! Och vi finns alltid där för dig när din olycka har varit framme. Vi vet hur viktigt det är att ha en fungerande telefon och vårt fokus ligger på kvaliteten i våra reparationer och den service vi levererar. Målet är att alltid ha nöjda kunder genom att se till att vara bäst på det vi gör.

Vi har funnits sedan 2013 och har en av branschens mest kompetenta personal med många års erfarenhet från reparationer och service av elektronik.

Utöver våra reparationer kan du alltid hitta bra och säkert tillbehör till din mobiltelefon. Vi har allt från skärmskydd, hörlurar och skal. Välkommen in så hjälper vi dig!

Vi jobbar endast med säkra och stabila varumärken som bl.a. Samsung, Apple, Huawei, Holdit och många fler!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-15
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX i Mora. Vår butik ligger i centrum längs gågatan vid Fridhemsplan, parkering finns på gatan utanför butiken.

Vi finns på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi köper och säljer begagnade telefoner. Har du en telefon som du inte använder längre eller om du tänker köpa en ny, kom in så värderar vi din gamla. Tjäna pengar – Spara på miljön!

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Du är alltid välkommen att ringa oss under våra öppettider. Och självklart kan du skriva till oss via formuläret på denna sidan. Vi förstår om du har många frågor och vi hjälper gärna till att svara på dem. Och som sagt, vi har alltid drop-in. Välkommen!

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 233
E-post: mora@phoneix.se

Adress: Kyrkogatan 31, 792 30 Mora