VÄLKOMMEN!

Mobilreparation i Lidköping

Vi på Phoneix är specialiserade på att reparera elektronisk utrustning, i synnerhet mobiltelefoner och surfplattor. När vi utför en reparation och service använder vi oss endast av reservdelar av originalkvalitet och kan därmed lämna garanti.

Vi har lång erfarenhet inom reparation av telefoner och surfplattor. Reparation och service sker direkt i butik under tiden du handlar och innefattar majoriteten av de etablerade märkena inom personlig elektronisk utrustning.

Det bästa med Phoneix är att vi även har ett stort utbud av tillbehör och skydd till din mobiltelefon. Skärmskydd, hörlurar, skal och mycket mer!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-15
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos oss på PhoneIX i Lidköping. Besök oss på Torget, bredvid Kjell&Co. Parkering finns rakt utanför butiken eller vid sidan av torget.

Vi finns på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

Du är alltid välkommen att ringa oss under våra öppettider. Och självklart kan du skriva till oss via formuläret på denna sidan. Vi förstår om du har många frågor och vi hjälper gärna till att svara på dem. Och som sagt, vi har alltid drop-in. Välkommen!

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550236
E-post: [email protected]

Adress: Nya Stadens Torg 8A, 531 30 Lidköping

Vart lagar jag min mobil i Lidköping?

På Nya Stadens torg, vägg-i-vägg med Kjell & Company, hittar ni våra stora, fräscha lokaler i Lidköping. Vi finns här för dig när du behöver hjälp med mobilreparation i Lidköping. Unna dig ett besök hos oss om du behöver fräscha upp din mobil, eller om telefonen har stött på oväntat strul. Vi löser de flesta problemen inom en timme, oavsett om du vill byta skärm på Huawei P40 Pro eller byta batteri på iPhone 11 Pro Max. Är du osäker på vad som strular med mobilen? Då kan du ta med den in till butiken. Därefter genomför våra reparatörer en grundlig felsökning av enheten och ger ett kostnadsförslag för det som behöver åtgärdas.

Hur snabbt kan ni laga min iPhone på Phoneix Lidköping? Vi kan laga iPhone snabbt och smidigt. Exempelvis så byter vi skärm på iPhone på ca. en timme. Ett batteribyte på iPhone tar oftast inte mer än 30-45 minuter. När vi lagar enheter från Apple så använder vi oss av reservdelar som motsvarar originalkvalitet. Därmed kan du vara säker på att

Förutom att erbjuda snabb service, är även kvalitet och kontroll två ledord för oss, för att se till att telefonerna fungerar precis som förväntat och för att det inte ska synas att vi har gjort en reparation på den. Du som kund ska känna att din iPhone är i trygga händer. Därmed erbjuder vi alltid 12 månaders garanti när du reparerar din iPhone hos oss.

Självklara valet för iPad-reparationer för privatpersoner och företag

Förutom smartphones så lagar vi även iPads. Oavsett om det är dålig täckning på din iPad Air, sprucken skärm på din iPad 9th Generation, eller ett svagare batteri på din iPad 6th Gen som gör att den kräver service, så löser vi det. Jobbar du på ett företag där ni använder iPads dagligen och är intresserad av ett företagsavtal för iPad-service? Tveka inte att höra av dig, vi lagar de flesta iPads över dagen och kan fixa ett bra avtal för ditt företag.

Begagnade telefon Lidköping

Vi älskar att ge nytt liv till mobiler, och vi ser ett värde i att använda mobilerna längre än bara abonnemangstiden. Livstiden för en mobil kan vara i flera år och det vill vi ta vara på. Har du en smartphone som du inte använder längre men som du tror fungerar? Då kan du komma in till butiken så bistår vi med ett prisförslag för att köpa in den. Och är du intresserad av en fullt funktionsduglig mobil som inte behöver vara det absolut senaste? Kom förbi vår disk så ser vi vad vi har att erbjuda på den fronten!

Laga Samsung Lidköping

Vi har lång erfarenhet av att laga enheter från Samsung. När vi lagar enheter från detta märke så använder vi oss enbart av Samsung-originaldelar. Därmed erbjuder vi alltid 12 månaders garanti på reparationen när du lagar din Samsung hos oss.

Laga Huawei Lidköping

Förutom Apple och Samsung så lagar vi även Huawei på Phoneix. Vi hjälper dig, oavsett om du behöver byta skärm på din Huawei P40 eller batteri på Huawei P30. Genom att kontakta vår kundtjänst kan du få hjälp med vad det kostar att laga just din Huawei-telefon. Självklart är du även varmt välkommen till butiken så att våra reparatörer kan undersöka enheten. Om du inte vet vad felet är på din Huawei så genomför vi en ordentlig felsökning av den. Sedan får du ett kostnadsförslag på reparationen. Vi erbjuder alltid 12 månaders garanti på alla Huawei-reparationer.