VÄLKOMMEN!

DIN MOBILREPARATÖR I LIDKÖPING

Vi på PhoneIX är specialiserade på att reparera elektronisk utrustning, i synnerhet mobiltelefoner och surfplattor. När vi utför en reparation och service använder vi oss endast av reservdelar av originalkvalitet och kan därmed lämna garanti.

Vi har lång erfarenhet inom reparation av telefoner och surfplattor. Reparation och service sker direkt i butik under tiden du handlar och innefattar majoriteten av de etablerade märkena inom personlig elektronisk utrustning.

Det bästa med PhoneIX är att vi även har ett stort utbud av tillbehör och skydd till din mobiltelefon. Skärmskydd, hörlurar, skal och mycket mer!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-15
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos oss på PhoneIX i Lidköping. Besök oss på Torget, bredvid Kjell&Co. Parkering finns rakt utanför butiken eller vid sidan av torget.

Vi finns på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Du är alltid välkommen att ringa oss under våra öppettider. Och självklart kan du skriva till oss via formuläret på denna sidan. Vi förstår om du har många frågor och vi hjälper gärna till att svara på dem. Och som sagt, vi har alltid drop-in. Välkommen!

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 236
E-post: lidkoping@phoneix.se

Adress: Nya Stadens Torg 8, 531 31 Lidköping