Laga iphone Lidköping

Mobilreperation i Lidköping

Vi på Phoneix är specialiserade på att reparera elektronisk utrustning, i synnerhet mobiltelefoner och surfplattor. När vi utför en reparation och service använder vi oss endast av reservdelar av originalkvalitet och kan därmed lämna garanti.

Vi har lång erfarenhet inom reparation av telefoner och surfplattor. Reparation och service sker direkt i butik under tiden du handlar och innefattar majoriteten av de etablerade märkena inom personlig elektronisk utrustning.

Det bästa med Phoneix är att vi även har ett stort utbud av tillbehör och skydd till din mobiltelefon. Skärmskydd, hörlurar, skal och mycket mer!


Kontakta Butiken

Telefon: 0101-5502 36

E-post: lidkoping@phoneix.se

Nya Stadens Torg 8A, 531 30 Lidköping

Om du har någon fråga som har att göra med en reparation eller en vara som du har köpt i butik, skall du kontakta den butiken som du har genomfört köpet i.

Om du har en fråga som har att göra med en beställning du har gjort via vår hemsida så kan du kontakta oss via telefon eller mail.

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-15

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos oss på PhoneIX i Lidköping. Besök oss på Torget, bredvid Kjell&Co. Parkering finns rakt utanför butiken eller vid sidan av torget.

Välkommen in till en professionell kedja för reparationer och underhåll. Vi hjälper dig med de flesta tänkbara problem och är experter på att laga iPhone, iPad, Samsung och Huawei.

Kan vi inte reparera din gamla telefon så kan vi hjälpa dig att hitta ett bra erbjudande på en ny telefon.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

De flesta reparationer vi utför tar ca. 2 timmar i någon av våra butiker. Om du ska skicka in den via postorder tar det ca 5 arbetsdagar. Detta beror också på om vi har den specifika reservdelen i lager som gör att vi kan genomföra reparationen.

Vissa reparationer såsom iPads kan ha varierande arbetstid beroende på hur teknikerna har det när du kommer in.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du däremot känner dig tvungen att vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte, vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete om telefonen till exempel är illa skadad och behöver riktas för att byta skärm. Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi är kontantlösa butiker och accepterar följande betalsätt:

  • Kort (Mastercard, Visa, Maestro)
  • Klarna
  • Swish

För företagskunder med avtal hos oss kan vi även erbjuda faktura. Vi fakturerar inte privatpersoner och enskilda firmor.

Vart lagar jag min mobil i Lidköping?

På Nya Stadens torg, vägg-i-vägg med Kjell & Company, hittar ni våra stora, fräscha lokaler i Lidköping. Vi finns här för dig när du behöver hjälp med mobilreparation i Lidköping. Unna dig ett besök hos oss om du behöver fräscha upp din mobil, eller om telefonen har stött på oväntat strul. Vi löser de flesta problemen inom en timme, oavsett om du vill byta skärm på Huawei P40 Pro eller byta batteri på iPhone 11 Pro Max. Är du osäker på vad som strular med mobilen? Då kan du ta med den in till butiken. Därefter genomför våra reparatörer en grundlig felsökning av enheten och ger ett kostnadsförslag för det som behöver åtgärdas.

Hur snabbt kan ni laga min iPhone på Phoneix Lidköping? Vi kan laga iPhone snabbt och smidigt. Exempelvis så byter vi skärm på iPhone på ca. en timme. Ett batteribyte på iPhone tar oftast inte mer än 30-45 minuter. När vi lagar enheter från Apple så använder vi oss av reservdelar som motsvarar originalkvalitet. Därmed kan du vara säker på att

Förutom att erbjuda snabb service, är även kvalitet och kontroll två ledord för oss, för att se till att telefonerna fungerar precis som förväntat och för att det inte ska synas att vi har gjort en reparation på den. Du som kund ska känna att din iPhone är i trygga händer. Därmed erbjuder vi alltid 12 månaders garanti när du reparerar din iPhone hos oss.

Självklara valet för iPad-reparationer för privatpersoner och företag

Förutom smartphones så lagar vi även iPads. Oavsett om det är dålig täckning på din iPad Air, sprucken skärm på din iPad 9th Generation, eller ett svagare batteri på din iPad 6th Gen som gör att den kräver service, så löser vi det. Jobbar du på ett företag där ni använder iPads dagligen och är intresserad av ett företagsavtal för iPad-service? Tveka inte att höra av dig, vi lagar de flesta iPads över dagen och kan fixa ett bra avtal för ditt företag.

Begagnade telefon Lidköping

Vi älskar att ge nytt liv till mobiler, och vi ser ett värde i att använda mobilerna längre än bara abonnemangstiden. Livstiden för en mobil kan vara i flera år och det vill vi ta vara på. Har du en smartphone som du inte använder längre men som du tror fungerar? Då kan du komma in till butiken så bistår vi med ett prisförslag för att köpa in den. Och är du intresserad av en fullt funktionsduglig mobil som inte behöver vara det absolut senaste? Kom förbi vår disk så ser vi vad vi har att erbjuda på den fronten!

Laga Samsung Lidköping

Vi har lång erfarenhet av att laga enheter från Samsung. När vi lagar enheter från detta märke så använder vi oss enbart av Samsung-originaldelar. Därmed erbjuder vi alltid 12 månaders garanti på reparationen när du lagar din Samsung hos oss.

Laga Huawei Lidköping

Förutom Apple och Samsung så lagar vi även Huawei på Phoneix. Vi hjälper dig, oavsett om du behöver byta skärm på din Huawei P40 eller batteri på Huawei P30. Genom att kontakta vår kundtjänst kan du få hjälp med vad det kostar att laga just din Huawei-telefon. Självklart är du även varmt välkommen till butiken så att våra reparatörer kan undersöka enheten. Om du inte vet vad felet är på din Huawei så genomför vi en ordentlig felsökning av den. Sedan får du ett kostnadsförslag på reparationen. Vi erbjuder alltid 12 månaders garanti på alla Huawei-reparationer.

Laga telefon Lidköping

Välkommen till vår mobilreparatör i Lidköping! Vi är din pålitliga partner när det gäller att laga din trasiga telefon. Oavsett om din skärm är repad, batteriet tappat sin kapacitet eller om du har andra problem med din telefon, är vi här för att hjälpa dig.