VÄLKOMMEN!

LAGA MOBILEN I GÖTEBORG

I hjärtat av Frölunda Torg hittar du vår charmiga lilla butik där vi hjälper dig med allt som har med reparationer och lagningar att göra. Vi genomför skärmbyten, service och lagar alla telefoner från kända modeller såsom iPhone, Samsung och Huawei.

Våra reparationer tar oftast bara någon timme och du som kund har möjlighet att ta en fika, lunch eller en shoppingrunda medan du väntar.

Att laga mobilen i Göteborg har aldrig varit enklare. Hos oss på PhoneIX ser vi till att du alltid är nöjd och att du får reservdelar som är originaldelar från våra leverantörer.

Du är alltid välkommen på drop-in hos oss. Vi har öppet hela veckan!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-20
Lördag | 10-18
Söndag | 10-18

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX på Frölunda Torg. Du hittar oss på nedre plan vid Entré 2, granne med Björn Borg och Pressbyrån. Det finns gott om parkeringsplatser precis utanför och bra förbindelser med spårvagnar och buss.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 230
E-post: frolunda@phoneix.se

Adress: Frölunda Torg, 421 42 Västra Frölunda