VÄLKOMMEN!

Mobilreparation i Göteborg

Vi hjälper dig när du behöver mobilreparation i Göteborg! Du hittar vår butik på Frölunda Torg vid ingången vid Frölunda Sjukhus, bredvid Pressbyrån och mitt emot Fuji Fotocenter. Lämna in din enhet hos oss innan du påbörjar din shopping. Då är vi oftast klara med reparationen när du ska hem igen. Hos oss kan du lämna in enheten på drop-in, oavsett om du har en iPhone 11 eller iPad 8th Generation.

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-20
Lördag | 10-18
Söndag | 11-18

 

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX på Frölunda Torg. Du hittar oss på nedre plan vid Entré 2, granne med Björn Borg och Pressbyrån. Det finns gott om parkeringsplatser precis utanför och bra förbindelser med spårvagnar och buss.

Nej! Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Om du kommer in till oss under förmiddagen kan vi se till att du har din mobiltelefon eller surfplatta lagad och klar samma dag. Vi reserverar oss för att mindre kända modeller från Samsung och Huawei kan ta lite längre tid.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 230
E-post: [email protected]

Adress: Frölunda Torg, 421 42 Västra Frölunda

Hur lång tid tar det att laga iPhone i Göteborg?

Behöver du hjälp med mobilreparation i Göteborg? Då kan du få hjälp med att laga iPhone Göteborg snabbt och smidigt hos Phoneix. Vi lagar din enhet snabbt, i de allra flesta fallen byter vi skärm på iPhone under en timme. Ett batteribyte genomför vi på ca. 30-45 minuter. Däremot är vi noga med att testa enheten både före och efter reparationen. På så sätt ser vi till att telefonen fungerar som den ska efter reparationen. Därmed erbjuder vi alltid 12 månaders garanti när du lagar din iPhone hos oss. Alltså kan du känna dig trygg när du behöver laga iPhone på Frölunda Torg.

Lagar mer än bara iPhone i Göteborg

Vi har lång erfarenhet av att laga enheter från Samsung. Dessutom så använder vi oss enbart av Samsung originaldelar när vi lagar telefoner och surfplattor från detta märke. Självklart har du alltid 12 månaders garanti på reparationen när du lagar din Samsung-enhet hos oss.

Lagar ni även Huawei på Phoneix? Självklart gör vi det! Detta beror på att Huawei de senaste åren har slagit igenom ordentligt i Sverige med sin höga prestanda och priskonkurrerande Android-enhet. Därmed har efterfrågan på service av Huawei-enheter ökat och givetvis tillhandahåller vi den servicen. De flesta Huawei-reparationerna utförs inom ett par timmars tid. Om du tar kontakt med oss så kan vi planera en reparation av din enhet så att det går så snabbt och smidigt som möjligt. Till Huawei använder vi alltid originaldelar. Och vi ger alltid 12 månaders garanti på reparationen.

Laga iPhone Frölunda Torg

Självklara valet för iPad-reparationer

Är det svårt att laga en iPad? Den tekniska svårighetsgraden på att laga iPads är betydligt högre än densamma för iPhones – men våra erfarna servicetekniker är välutbildade på iPads. Oavsett om det är ett iPad Air-batteri eller en iPad Air 3 display du vill byta så har vi i de flesta fallen klart iPaden över dagen. Besök oss på Frölunda Torg så hjälper våra reparatörer dig med felsökningen av din iPad. Och du kan även få ett kostnadsförslag på plats. Om du inte har möjlighet att ta dig till butiken så kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig innan ditt besök.

Köp av begagnade iPhones

Vi älskar att ge nytt liv till mobiler, därför tar vi gärna hand om gamla mobiler och fräschar upp dem så att de går att återanvända. En mobils livscykel är mycket längre än tiden vi tenderar att använda den. Och det vill vi ta vara på. Har du en smartphone som du inte använder längre? Kom in till butiken så kan vi ge ett prisförslag för att köpa in den. Om du är intresserad av att köpa en begagnad telefon så är du varmt välkommen till oss.