VÄLKOMMEN!

Mobilreparation i Falun

I vår fräscha butik inne i Falan Gallerian finns vi där för att hjälpa dig när din mobil behöver kärlek och service. Du hittar oss inne i gallerian, mitt mellan Hälsokraft och Brothers. Tveka inte att börja ditt besök hos Falan Galleria hos oss, så ser vi till att ha enheten klar för dig när du är klar med dina ärenden, oavsett om du vill byta batteri på Samsung S9 eller byta skärm på iPhone 11. Ibland är det svårt att veta vad som är trasigt med mobilen och behöver åtgärdas, besök vår disk så kommer våra utbildade och trevliga tekniker göra en felsökning av mobilen och ge ett kostnadsförslag på vad som behöver åtgärdas.

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-16
Söndag | 11-15

 

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

I Falan Galleria hittar du det mesta. Du har dessutom två välsorterade kaffebarer med lunchmöjligheter att slå dig ner i.

Här finns parkeringar såväl utomhus som inomhus, med hiss direkt upp från P-garaget.

PhoneIX finns även på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 241
E-post: [email protected]

Falan Gallerian
Adress
: Falugatan 2, 791 71 Falun

Vilka modeller från Samsung lagar ni i Falun?

Förutom hela serien från Galaxy S kan vi självklart även hjälpa dig med med reparationer från Galaxy A-serien och Galaxy J-serien. Vi kan även hjälpa dig med reparationer på Samsung Tab. Helt enkelt, behöver du hjälp med att fixa din Samsung, då hjälper vi dig. Vi älskar utmaningar och vi kommer se till att göra en noggrann undersökning för att kartlägga vad som är fel med din mobiltelefon eller surfplatta. Om du vill veta hur lång tid din reparation kommer att ta är du alltid välkommen att kontakta oss innan.

Vi har lång erfarenhet av att laga enheter från Samsung. Du har alltid 12 månaders garanti på reparationen när du lagar din Samsung-enhet hos oss. Vi använder oss dessutom enbart av originaldelar när vi lagar telefoner och surfplattor från Samsung. Därmed kan du vara säker på att det blir ett så bra resultat som möjligt efter reparationen.

Apple-reparationer

På Phoneix försöker vi vara så snabba som möjligt då mobilen idag är din viktigaste ägodel, oavsett om du ska åka buss, betala räkningar eller svara på mail. Ett skärmbyte tar ungefär en timme, oavsett om det är en iPhone 6 eller en iPhone X. När det gäller batterier går det ännu snabbare, beroende på belastning så tar de flesta batteribytena ungefär 30 minuter att utföra. Medan vi är snabba, så är vi även väldigt måna om våra tre nyckelord kvalitet, kontroll och service. För oss är det viktigt att säkerställa att telefonen fungerar precis som den ska efter en reparation – det ska synas så lite som möjligt att telefonen har öppnats och reparerats. Därutöver har vi också 6-12 månaders garanti på våra reparationer, för att du som kund ska vara nöjd med ditt besök och känna att din iPhone är i trygga händer.

Laga Huawei i Falun

Kan man laga sin Huawei i Falun? Tack vare sin höga prestanda och priskonkurrerande Android-enhet har Huawei slagit igenom med dunder och brak på den svenska marknaden. Utbudet av service har inte hängt med efterfrågan på den, men där finns Phoneix där för dig. Vi utför de flesta reparationerna på ett pars timmar tid, oavsett om det är en Huawei P30-reparation eller en Huawei Honor 8-reparation. Till Huawei använder vi alltid originaldelar, och vi ger alltid 12 månaders garanti på reparationen.

Självklara valet för iPad-reparationer

Många bekymrar sig för att iPads lätt går sönder och är dyra att ersätta. Lyckligtvis behöver de inte ersättas, de flesta iPads är fullt reparerbara oavsett problem. Det tar lite längre tid att laga en iPad jämfört med en telefon, men avsett om det är ett iPad 4-batteri eller en iPad Air-display du vill byta så är enheten i de flesta fallen klar över dagen. Kom förbi butiken så kollar vi på den.

Vi älskar ju att ge nytt liv till mobiler, därför köper vi numera även in gamla telefoner. En mobils livscykel är mycket längre än tiden vi tenderar att använda dem, och det värdet vill vi ta vara på. Har du en smartphone som du inte använder längre, kom in till butiken så kan vi ge erbjuda dig ett pris för den beroende på skick. Och är du intresserad av en fullt funktionsduglig mobil som inte behöver vara det absolut senaste? Kom förbi vår disk så ser vi vad vi har att erbjuda på den fronten!