VÄLKOMMEN!

LAGA DIN IPHONE, SAMSUNG OCH HUAWEI HOS OSS

Tryggt och enkelt! Välkommen in till oss på PhoneIX här i Falan Galleria! Vi genomföra alla möjliga olika reparationer på din iPhone, Samsung, iPad eller Huawei telefon!

Har du en sprucken skärm? Det löser vi!
Har du ett dåligt batteri som aldrig räcker länge? Det löser vi!
Har du en knapp som glappar eller sitter löst? Det löser vi!

Vi älskar utmaningar och vi älskar nöjda kunder! Kom in så hjälper vi dig! Vi har öppet hela veckan!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-19
Lördag | 10-16
Söndag | 12-16

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

I Falan Galleria hittar du det mesta. Du har dessutom två välsorterade kaffebarer med lunchmöjligheter att slå dig ner i.

Här finns parkeringar såväl utomhus som inomhus, med hiss direkt upp från P-garaget.

PhoneIX finns även på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 241
E-post: falun@phoneix.se

Falan Gallerian
Adress
: Falugatan 2, 791 71 Falun