Nyheter, PhoneIX GDS

Verktyg till iPhone och iPad.

Verktyg till iPhone och iPad

Är du en händig person som kan klara att laga det mesta? Är du en glad amatör som skulle vilja lära dig laga det mesta? Då kanske du skulle vilja laga din mobiltelefon också om den skulle gå sönder? Det är helt klart billigare att laga mobilen själv än att lämna in den och få den lagad. Det är inte fullt så svårt som det låter. Med rätt verktyg och rätt instruktioner kan nästan vem som helst byta en trasig skärm på sin mobil. Det är där vi kommer in i bilden. Vi hjälper dig att lyckas vare sig du har lagat saker förut eller om det är första gången du försöker. Det finns en uppsjö av piratkopierade reservdelar och billiga verktyg ute på marknaden. Det gäller att vara försiktig i djungeln annars kommer du garanterat att lägga pengar på saker som inte fungerar. Handlar du hos oss får du rätt grejer till rätt pris och den support du behöver för att lyckas.

Nu har vi fått in nya mobilverktyg till hemmafixaren

Om du bestämt dig för att försöka laga din mobiltelefon själv så behöver du rätt verktyg. Utan rätt verktyg blir jobbet omöjligt. Mobiltillverkarna använder inte bara skruvar med vanliga torx, spår eller kryss huvuden. Att försöka lossa en special-skruv med en sådan mejsel kommer att förstöra skruven och göra alla framtida reparationer omöjliga även för ett proffs. Somliga delar sitter inte fast med skruvar utan har andra lösningar som kräver specialverktyg för att inte gå sönder när man lossar dem. Det är viktigt att alla fästen är intakta så att det går att sätta ihop mobilen igen när den trasiga delen är utbytt. Du behöver alltså inte bara rätt skruvmejslar utan en hel del andra specialverktyg som hjälper dig i olika stadier av reparationen. Vi har precis uppdaterat vårt utbud av specialverktyg till olika mobilmärken och modeller. Du kan köpa alla verktyg du behöver av oss, nu även till de senaste modellerna av iPhone och iPad. Hos oss hittar du allt från specialmejslar till ESD-armband. Vi har även alla reservdelar du kan tänkas behöva.

Allt du behöver för att lyckas med iPhone-reparationen

Hos oss hittar du allt du behöver för att kunna laga din telefon själv. Vi säljer reservdelar som ny skärm och display, ny kamera, nya högtalare och nya knappar. Vi har självklart även nya batterier. Vi säljer verktygskit med alla de specialverktyg som du behöver för att byta ut den del som är trasig. Du kan välja mellan många olika kit. Vi har öppningskit som är verktyg som används när du ska öppna mobiler och surfplattor med limmad baksida. Om du bänder upp en limmad baksida i stället för att använda rätt verktyg och rätt teknik kommer din mobil att gå sönder ännu mer än den redan var. Vi har även sett med olika specialmejslar som behövs för att lossa på de specialskruvar som håller vissa komponenter på plats. Det finns olika sett med skruvmejslar, en del är specifika till ett vist märke andra är mer universella och fungerar på de flesta märken och modeller. Vi säljer även hela kit med alla verktyg du behöver för en proffsig reparation av din telefon, dator eller surfplatta. Då medföljer även olika pincetter, ett ESD armband som förhindrar att känslig elektronik förstörs av statisk elektricitet samt ett magnetiserings-verktyg så att du slipper tappa de mikroskopiska skruvarna. Våra verktygskit gör det mycket enklare att själv reparera sin mobiltelefon. I vissa fall är de till och med nödvändigt med dessa specialverktyg för att du överhuvudtaget kunna reparera din mobil själv. Försöker du utan är chansen att lyckas minimal.

Beställ dina mobilverktyg via PhoneIX

Det finns mängder av företag som säljer specialverktyg till mobiltelefoner. Det kan därför vara väldigt svårt att veta att man får rätt grejer när man beställer på nätet. Genom att beställa dina mobilverktyg hos oss vet du att du gör ett tryggt köp. Du vet att du får samma verktyg som vi själva använder när vi reparerar mobiltelefoner. Du vet också att du köper de verktyg som du behöver till just den modell du ska använda. I vår produktbeskrivning får du veta exakt vilka modeller och märken som verktygen passar till och kan vara trygg i att du får bästa kvalitet för pengarna. Vi är auktoriserad som mobiltelefonreparatör för flera olika märken av mobiltelefoner och surfplattor. När du beställer dina verktyg hos oss vet du att du inte kommer att behöva köpa nya verktyg eller fler verktyg för att de du köpt inte fungerar eller för att du bara fick hälften av de mejslar du behövde. Genom vår Youtube-kanal kan du se flera olika filmer, som steg för steg visar hur du utför olika reparationer.

Back to list

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.