Holdit Paris Mobilskal Samsung S9, Celia

229.00 kr

I lager

Holdit Paris Mobilskal Samsung S9, Celia

Artikelnr: 13820 Kategorier: ,
Beskrivning

Holdit Paris, Celia är mobilskalet som passar perfekt till din Samsung S9. ”Vi kommer alltid ha Paris” är ett känt uttryck och vi kan inte annat än att hålla med. Paris är en kollektion i Holdit‘s trendiga Style-sortiment med fokus på att skapa moderiktiga skal som tar för sig. Mobilskalen är noga framtagna utifrån säsongens trender och vi låter skalets design och print bli en del av din personliga stil. Varför inte låta mobilen bli en accessoar likt handväskan? Alla mobilskal i Paris-kollektionen är magnetiskt kompatibla med övriga produkter i Holdit’s Quick Snap Magnet System. Det betyder att du enkelt kan matcha ditt Paris-skal med exempelvis plånboksfodralet Stockholm. Smart, smidigt och trendsäkert!

Mer information
Vikt 150 g
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Holdit Paris Mobilskal Samsung S9, Celia”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.