Endast ett sökresultat

Köp ett skal till din telefon eller surfplatta!

Ett skal ser inte enbart till att din telefon är skyddad mot eventuella repor och sprickor. Skal gör det även möjligt att piffa till din telefon och ge den ett nytt utseende. Då kan du själv välja hur din telefon ska se ut efter hur just din unika stil och smak är. På så sätt ser skalet till att både göra din telefon personlig och snygg samtidigt som det skyddar den mot skador.

Hos oss hittar du Holdits omåttligt populära silikonskal. Silikonskalen finns till modellerna iPhone 7 och uppåt. Du hittar även silikonskal till Huawei och silikonskal till Samsung. Passa på att även köpa med ett matchande silikonskal till dina AirPods! Du hittar dem bland Fodral. Hos oss hittar du även flera mönstrade magnet-skal. Dessa kan du köpa för att mixa och matcha med de magnetiska plånboksväskorna. Även plånboksväskorna hittar du bland alla Fodral. Det finns inga begränsningar för hur du väljer att smycka din telefon. Gör din telefon mer personlig och köp ett skal som passar just dig idag!

Glöm inte displayskyddet

Genom att montera på ett displayskydd på skärmen på din telefon ser du till att skydda den så optimalt som möjligt. Kombinationen av skal och displayskydd ser till att din telefon förhoppningsvis inte skadas om den åker i marken. Hos oss hittar du olika sorters displayskydd till massor av olika modeller. Vi har displayskydd till Apple, Samsung och Huawei. Passa på att upptäcka alla våra displayskydd och andra tillbehör redan idag!