-23%

POPSOCKETS Black

129.00 kr 99.00 kr

Endast 1 kvar i lager

Originalet som slog igenom och blev en dundersuccé! Fortfarande den bästa hållaren och framförallt med snyggast och coolast motiv. Superenkel att montera på alla typer av telefoner och skal.

Smartphone-hållare och stativ

  • Bra grepp om din telefon
  • Stativ för din smartphone och surfplatta
  • Kabelhantering för dina hörlurar

 

PopSockets är en expanderbar magisk liten pryl till sin smartphone och surfplatta. Genom att montera en eller två PopSockets på din enhet får du flera användbara funktioner. Du får ett bra grepp om telefonen både när du pratar, tar kort eller filmar. Det fungerar som stativ i både liggande och stående format och du kan linda dina in-ear hörlurars kabel runt dem så du slipper kabeltrassel.

Funkar även finfint med surfplattor såsom iPad, iPad mini och många fler.

Artikelnr: 440000 Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Passar Modell

Universal

Märke

Popsocket

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “POPSOCKETS Black”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.