-67%

Happy Plugs Micro-USB-kabel 2m, Röd

149.00 kr 49.00 kr

Slut i lager

Ladda snyggare. 2 meter lång kabel med Micro-USB. Passar de flesta Android-telefoner/surfplattor.

Happy Plugs introducerar en ny serie av laddnings- och synkkablar i en rad olika färger som passar varje personlighet och stil. En bred variation av moderiktiga färger som kommer personifiera och förenkla kabelanvändande.

Den mäter 200 cm i längd, så du alltid kan fritt använda din telefon/surfplatta samtidigt som du ger den en full batteripåfyllning.

Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Märke

Happy Plugs

Kabel

2 meter, MFI-certifierad

Passar Modell

Samsung S7, Samsung S7 Edge

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Happy Plugs Micro-USB-kabel 2m, Röd”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.