-55%

Marley Roar/Rebel Hörlurar, Rebel Peach

399.00 kr 179.00 kr

Endast 2 kvar i lager

Riktigt snygga hörlurar med riktigt bra ljud! Speciellt för det priset. Mjuka sköna kuddar som sitter monterade på en flexibel men stabil bygel tillverkad av biologiskt nedbrytbar plast (bra för miljön).

• 40mm Dynamisk Driver
• Inbyggd mikrofon med svarsknapp
• Skön On-ear Design
• Tålig konstruktion

Artikelnr: EM-JH081-PK Kategorier: ,
Mer information
Vikt 150 g
Märke

Marley

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Marley Roar/Rebel Hörlurar, Rebel Peach”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.