-70%

Marley Positive Vibration Hörlurar, Mist

599.00 kr 179.00 kr

Slut i lager

Positive Vibrations on-ear hörlurarna har stora, bekväma öronkuddar och robusta 50 mm element vilket ger både komfort och ett kraftfullt ljud. Hörlurarna finns i flera olika färger och designalternativ så att du kan framhäva din personlighet.

 • 50 mm drivers
 • Bekväm On-ear-design
 • Textilklädd sladd för att undvika trassel
 • L-formad guldpläterad stereokontakt
 • Mikrofon med enknappsstyrning
 • Ensidig sladd
 • Lämpliga för iPod, iPhone, iPad och Android

House of Marley strävar efter skapa högkvalitativa produkter på det mest etiska och miljövänliga sättet.
Alla House of Marleys produkter och förpackningar är tillverkade av miljövänliga och förnyelsebara material såsom organisk bomull, återvunna plaster, återvinningsbara metaller, bambu och ​FSC-certifierat trä.

Features - Marley

Artikelnr: EM-JH011-MS Kategorier: ,
Mer information
Vikt 150 g
Märke

Marley

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Marley Positive Vibration Hörlurar, Mist”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

 • Brev / Varubrev
  Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
 • Leverans till ombud
  Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.