-50%

Happy Plugs Sport, Turquise

399.00 kr 199.00 kr

Endast 2 kvar i lager

Mode, musik och träning i perfekt harmoni! Happy Plugs Sport har en platt, trasselfri sladd samt en svett- och vattenavvisande mikrofon med volym- och musikkontroll.
Från gatan till gymmet och terränglöpning till löpbandet – Happy Plugs Sports handlar om mode, musik, träning och naturligtvis glädje.

De finns i flera storlekar för en personlig passform.
De är utformade för att fungera med Apples iPhone, iPad och iPod.

Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Märke

Happy Plugs

Passar Modellnummer

Alla enheter med 3,5mm hörlursuttag

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Happy Plugs Sport, Turquise”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.