-72%

Kooso Plånboksfodral Sony Z3, Vit

249.00 kr 69.00 kr

I lager

Kooso Book är en klassisk flip wallet modell i textil istället för skinn. Modellen har 2 fack för kort samt ett sedelfack. Telefonhållaren på insidan är i ett skyddande silikon-material, som sträcker sig runt om hela telefonen. Det kommer att hjälpa till att skydda mot oförutsedda skador.

Kooso Book går att tala i vid stängt läge, samt att det enkelt går att ställa den i horisontalt läge så du kan titta på film, bilder eller annat skoj!

Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Passar Modellnummer

Sony Z3 (D6603)

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kooso Plånboksfodral Sony Z3, Vit”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.