-67%

Trik Displayskydd Samsung Galaxy A5

299.00 kr 99.00 kr

I lager

Den nya tidens displayskydd i härdat glas (0.33mm) för ytterligare extra skydd av displayen för er telefon, mot repor och stötar och tryck. Komplett monteringsmaterial medföljer.

• Härdat glas, för extra skydd av display
• Bygger endast 0,33 mm
• Enkel applicering

Artikelnr: 612710 Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Passar Modellnummer

Samsung J5 2016 (J510)

Passar Modell

Samsung J5

Märke

Samsung

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Trik Displayskydd Samsung Galaxy A5”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.