Displayskydd Härdat Glas iPhone 6/6S/7/8

149.00 kr

I lager

Storsäljare i våra butiker! Kanske det viktigaste tillbehöret för din telefon, ett bra härdat glas som skyddar displayen. Rengöringsduk, putsduk och allt du behöver för att montera det ingår.

Var noga med att vara i en dammfri miljö och kontrollera så att inget damm ligger på displayen, det blir lätt märken som syns genom displayskyddet.

Extra härdat

Anti-fingeravtryck

Slagtåligt

Reptåligt

Rundade kanter

Perfekt touch
Artikelnr: ph6500 Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Passar Modell

iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Displayskydd Härdat Glas iPhone 6/6S/7/8”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.