Holdit Mag-Mount

249.00 kr

Slut i lager

Om du är som oss så har du telefon som hjälpmedel i alla möjliga situationer hemma eller på kontoret. Med denna smarta magnetiska hållare kan du ha fästa din smartphone/surfplatta på fläkten, kylskåpet, datorn på kontoret och så vidare. Perfekt att kombinera med någon av våra magnetiska bilhållare.

Välj mellan tre sätt att fästa din Holdit Mag-mount: Dubbelhäftande 3M-tejp (ingår), skruvar (ingår) eller helt enkelt genom att sätta den magnetiska baksidan mot ett kylskåp eller liknande. Mag-mount är ett snyggt och prydligt sätt att förvara din älskade smartphone eller tablet upp till 9,4”.

Artikelnr: 612875 Kategori: Taggar: ,
Mer information
Vikt 150 g
Passar Modell

Universal

Märke

Holdit

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Holdit Mag-Mount”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.