Handla hållbart på PhoneIX.

Begagnade mobiltelefoner

Handla hållbart, köp en begagnad smartphone. Din tryggaste affär gör du på PhoneIX där du kan handla med gott samvete och vara trygg med att du köper en certifierad telefon med 1 års garanti. Service får du i alla våra butiker.

1 års garanti

Marknadsledande express-service i alla PhoneIX-butiker.

Certifierade telefoner

Våra tekniker kontrollera alla våra begagnade telefoner.

Alltid öppet köp

14-dagar öppet köp, om du mot förmodan skulle ångra dig.

Vi betygsätter alla begagnade mobiltelefoner med 1-5 stjärnor efter att våra tekniker gått igenom mobilen noga, både invändigt och utvändigt. Oftast byter vi batteri och packningar för att kunna leverera en pigg och fräsch telefon till dig.

✦✦✦✦✦

Har mobilen fått fem stjärnor kan du vara helt säker på att den är så gott som ny, kanske rentav aldrig använd. Inga visuella skador finns och batteriet är 100%.

✦✦✦✦✧

Har mobilen fått fyra stjärnor är den i absolut toppskick, inga visuella skador eller max 1-2 mycket små märken finns. Batteriet är 100%.

✦✦✦✧✧

Har mobilen fått tre stjärnor finns visst tecken på slitage, men inte några stora repor eller hack. Batteriet är minst 90%.

✦✦✧✧✧

Har mobilen fått två stjärnor finns vissa större märken och repor och här hamnar även de som inte har fungerande Touch-ID (för iPhone). Batteriet är minst 85%.

✦✧✧✧✧

Har mobilen fått en stjärna är den i ett visuellt dåligt skick, men fullt fungerande om inte annat angivits. Batteriet är minst 80%.

Visar alla 2 resultat

Visa sidomeny