Begagnade Surfplattor (8)

Begagnade Telefoner (9)

Handla begagnade mobiltelefoner hos Phoneix

Att köpa en begagnad mobiltelefon är både billigare för dig och bättre för miljön. Även om telefonen är begagnad så är den ny för dig. Därmed sparar du tusenlappar samtidigt som du uppgraderar dig från en telefon till en annan. Genom att återanvända telefoner kan vi göra en insats för miljön. Begagnade mobiltelefoner är oftast fullt fungerande. Därmed finns det enbart fördelar med att handla begagnat. En begagnad telefon är dessutom en bra present att ge bort. Den är även perfekt att ge till de allra yngsta användarna som har lite lättare för att tappa bort eller ha sönder sin telefon.

Hos oss kan du handla begagnade mobiltelefoner till marknadens bästa priser. Våra begagnade mobiltelefoner har noga valts ut och restaurerats för att du som kund skall kunna använda dem i många år framöver. Alla våra telefoner kontrolleras noggrant och kvalitetssäkras av våra erfarna tekniker. Visste du att du även kan köpa begagnade telefoner i våra butiker? Du kan alltid kontakta valfri butik och kolla om de har några telefon i lager.

Hur betygsätter ni era telefoner?

Vi betygsätter alla våra begagnade telefoner med stjärnor, från en stjärna upp till fem stjärnor. Betygsättningen sker efter att våra kunniga reparatörer har granskat hur telefonen ser ut både utvändigt och invändigt. Vid behov fräschar vi upp telefonen innan den läggs ut till försäljning. Det kan exempelvis vara att vi byter ut batteriet eller packningen på den.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En telefon som har fått hela fem stjärnor är i absolut toppskick. Alltså är det svårt att avgöra om telefonen är ny eller begagnad. Det kan även vara så att telefonen aldrig tidigare har blivit använd. Därmed finns det inga visuella skador på telefonen.

⭐️⭐️⭐️⭐️
En telefon som har fått fyra stjärnor är i riktigt bra skick. Även denna telefon ser i princip som ny ut. Skillnaden mellan en telefon som har fem eller fyra stjärnor är att en fyrstjärnig telefon kan ha 1-2 synliga, små märken.

⭐️⭐️⭐️
Har mobilen fått tre stjärnor så är den fortfarande i gott skick. Däremot kan det finnas en del tecken på slitage, såsom ytliga skrapmärken eller repor. Däremot finns det inga stora repor eller jack på telefonen.

⭐️⭐️
Om telefonen har fått två stjärnor så finns det en del större märken och repor på den. Alltså syns det relativt tydligt på den att den är begagnad men den fungerar som den ska.

⭐️
En telefon som endast har fått en stjärna är i visuellt dåligt skick. Telefonen fungerar dock som den ska om inget annat har angivits. I denna kategori hamnar även iPhones som inte längre har fungerande Touch-ID.

Vad har jag för garantier?

När du köper en begagnad mobiltelefon hos Phoneix så har du alltid 1 års garanti. Tack vare att vi har flera butiker runtom i Sverige har vi möjlighet att erbjuda express-service om du skulle få problem med din telefon. Genom att besöka en av våra butiker kan du därmed få hjälp med att lösa problemet omgående. Självklart har vi även en lösning för dig som inte bor i närheten av någon av våra butiker. Skulle du få problem så kan du alltid skicka in din telefon till oss. När vi har åtgärdat problemet skickar vi tillbaka telefonen till dig via ditt närmaste postombud. Oavsett vad du har för problem eller hur du vill få problemet löst så är det bara att höra av sig till oss så hjälper vi dig.

När du handlar hos oss har du alltid 30 dagar öppet köp. Alltså kan du lämna tillbaka telefonen till oss inom 30 dagar om du mot förmodan skulle ångra dig. Det allra viktigaste för oss är att du ska känna dig trygg och handla säkert av oss.

Vi köper din gamla telefon

Har du en gammal smartphone som bara ligger och dammar hemma? Ta med dig den till någon av våra butiker så ger vi dig ett kostnadsförslag på hur mycket vi kan köpa din gamla mobiltelefon för. Det spelar ingen roll om din telefon har en sprucken skärm, ett dåligt batteri eller andra skador. Vi på Phoneix värnar om miljön. Därför köper vi även in skadade telefoner som vi sedan fräschar upp så att någon annan kan använda dem. Vi kan även ta vara på reservdelarna i din telefon om den är bortom räddning. Du är alltid varmt välkommen till någon av våra butiker!