Samsung S6 Edge Kamera (bak)

499.00 kr

I lager

Fokuserar inte kameran? Tar suddiga bilder eller har du döda pixlar? Inga problem! Byt ut kameran på din Samsung S6 Edge med en ny av lika hög kvalité. Kameran på Samsung S6 Edge har hela 16 megapixlar och filmar i full-hd (1080p).

Att byta kamera på Samsung S6 Edge kräver att du tar bort baksidan av telefonen som sitter med en klister-packning. Risken är att baksidan spricker när du monterar av den så vi rekommenderar att du även köper en packning eller en helt ny baksida.

Artikelnr: GH96-08277A Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Märke

Samsung

Passar Modellnummer

Samsung S6 Edge (SM-G925F)

Kvalitet

Originaldel

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Samsung S6 Edge Kamera (bak)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.