Visar 1–20 av 26 resultat

Visa meny & filter 📲

Köp dina iPhone XR Reservdelar hos PhoneIX

Är du tekniskt lagd eller har tidigare erfarenhet av att laga mobiler och surfplattor? Då kan du laga din iPhone XR själv utan problem! Hos oss hittar du det allra mesta som kan tänkas behövas inför lagningen. Vi har inte enbart reservdelar, vi erbjuder även flera sorters verktygskit. Våra verktyg fungerar utmärkt till mobilreparationer. När du köper dina iPhone XR reservdelar hos oss på PhoneIX har du alltid 30 dagar öppet köp inom Sverige. Du kan även välja Klarna som betalningsalternativ. På så sätt kan du välja att dela upp din betalning.

Vi på PhoneIX är alltid tillgängliga för dig om du har några frågor eller funderingar inför reparationen. Du är alltid varmt välkommen till våra butiker för personlig service. Om du inte bor i närheten av någon av våra butiker kan du höra av dig till oss via vår kundtjänst. Vi finns tillgängliga både på telefon och mejl.

Skydda din telefon

När du har lagt tid, pengar och energi på att laga din iPhone XR borde du även se till att skydda den. På så sätt bevarar du telefonens skick så länge som möjligt. Bland våra tillbehör hittar du både displayskydd, skal och väskor till iPhone XR. Vi rekommenderar alltid våra kunder att använda displayskydd ovanpå skärmen. På så sätt skyddar du den mot eventuella repor och sprickor om du skulle ha otur och tappa din telefon. Genom att använda skal eller väska så ser du även till att skydda baksidan och kanterna på telefonen. Då kan du vara säker på att du har ett så optimalt skydd som möjligt.