iPhone X Display Originalkvalitet, Svart

Från: 3,999.00 kr

Packning - iPhone X

Glöm inte att byta klisterpackning när du byter skärm. Du kan inte återanvända den gamla.

I lager

Att byta skärm på din iPhone X är ett bra sätt att spara pengar och många tycker att det är kul och spännande att byta själv. Behöver du tips och råd finns vi givetvis här för att hjälpa dig.

Denna skärm är i absolut toppkvalité och identisk med en originalskärm. Det finns många kopior, så kallade original/OEM och återvunna skärmar till salu. Men vill du ha det bästa och få ut det mesta ur din iPhone är det denna skärm du ska ha.

Artikelnr: IX0101 Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Passar Modellnummer

iPhone X (A1865, A1901, A1902)

Kvalitet

Originalkvalitet

Glas

Originalkvalité

LCD

Originalkvalité

Touchpanel

Originalkvalité

Packning - iPhone X

Passar Modellnummer

iPhone X (A1865, A1901, A1902)

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “iPhone X Display Originalkvalitet, Svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.