Visar 1–20 av 23 resultat

Köp reservdelar till iPhone X hos PhoneIX

Har du en trasig iPhone X som du skulle vilja laga själv? Är glaset spräckt på den, börjar batteriet bli dåligt eller har bakkameran fått suddiga fläckar? Då har vi alla verktyg och reservdelar till iPhone X som du behöver. Alla våra reservdelar till iPhone X är av Premiumkvalitet, och är några av de bästa tredjepartsdelarna du kan hitta idag. Därför har våra skärmar, batterier och kameror valts med stort fokus på att det ska kännas likadant som originaldelarna. Produkterna används vid våra egna reparationer, därmed får vi ständig feedback på kvaliteten på våra produkter.

Vilka reservdelar behöver jag för min reparation?

När telefonen har slutat att fungera behöver den först felsöka vad det är som inte fungerar. Om glaset är sprucket eller om touchen har slutat fungera behöver du byta displayen. Ifall du hör ljud från mobilen men skärmen är helt svart är det troligtvis skärmen som är trasig också. Testa först att göra en hard reset på iPhone X. Får du fortfarande ingen bild, är det i så fall bildskärmen som är trasig.

Om telefonen inte startar alls, har det med största sannolikhet med batteriet eller laddporten att göra. Startar inte telefonen med hjälp av en hard reset, testa att ladda den trådlöst. Ifall det fungerar att ladda telefonen på en Qi-laddare, är laddporten trasig på den. Om det däremot inte går att ladda den med trådlös laddning heller, behöver du förmodligen byta ut batteriet.