Visar 1–20 av 22 resultat

Köp iPhone SE Reservdelar hos PhoneIX

Behöver du ett nytt batteri till iPhone SE? Är skärmen sprucken på iPhone SE? Då hittar du som tur är iPhone SE reservdelar hos oss på PhoneIX. Oavsett vad problemet med din telefon är så har vi reservdelar till denna modell som passar dig. Detta gör att du kan köpa alla reservdelar som har blivit slitna med tiden eller som inte längre fungerar samtidigt. Då slipper du reparera iPhone SE flera gånger.

När du köper reservdelar till iPhone SE hos oss har du alltid 30 dagar öppet köp. Du kan även välja att betala med Klarna.  På så sätt kan du välja faktura som betalningsalternativ eller att dela upp din betalning. iPhone SE reservdelarna som vi säljer på vår hemsida är dessutom samma sorts reservdelar som vi använder oss av när vi lagar denna modell i butik. Du kan därför vara säker på att du får hem delar av hög kvalitet.

Laga iPhone SE själv eller få hjälp

Det spelar ingen roll om du väljer att laga din iPhone SE på egen hand eller om du hellre vill besöka någon av våra butiker. Vi på PhoneIX hjälper dig. Om du planerar att laga din iPhone SE själv så kan du alltid kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du når vår kundtjänst både på mejl och telefon. Vill du lämna in din iPhone SE för lagning i butik? Då är du varmt välkommen till oss. I våra butiker kan du lämna in din telefon för lagning på plats. Någon tidsbokning för lagningen behövs inte. Du kan dessutom välja att köpa reservdelar i butik.