Visar alla 16 resultat

iPhone SE 2020 Reservdelar hos PhoneIX

Föredrar du att laga iPhone SE 2020 på egen hand? Då kan du köpa alla reservdelar du behöver hos oss. Hos oss hittar du alla möjliga sorts komponenter. Oavsett om du behöver en ny skärm, ett nytt batteri, en ny framkamera eller en ny laddport så hittar du delarna hos oss. Hos oss kan du även köpa ett helt skärmkit om du behöver byta ut displayen iPhone SE 2020. Då behöver du inte plocka ihop allt som behövs till lagningen på egen hand utan allt ingår i kitet. Smidigare än så blir det inte.

När du köper dina reservdelar hos oss så kan du räkna med att du får hem reservdelar av hög kvalitet. Du har dessutom alltid 30 dagar öppet köp på din beställning. Vi erbjuder även Klarna som betalningsalternativ. På så sätt kan du välja att betala med faktura eller att dela upp din betalning.

Tillbehör till iPhone SE 2020

Passa på att köpa med tillbehör till din mobiltelefon. Se till att din telefon är skyddad efter reparationen så att du inte behöver laga den på nytt. Vi rekommenderar alltid alla våra kunder att fästa fast ett displayskydd i härdat glas ovanpå skärmen. På så sätt är den skyddad mot eventuella repor och sprickor. Se även till att skydda kanterna och baksidan på din telefon. För ett så optimalt skydd som möjligt rekommenderar vi att du kombinerar ditt skärmskydd med ett skal eller en plånboksväska. Du hittar alla våra olika tillbehör här.