Visar 1–20 av 34 resultat

Köp reservdelar till iPhone 8 hos PhoneIX

Är skärmen trasig på din iPhone 8, eller har du ett batteri som tar slut allt snabbare? Har du vana av att skruva och vill testa att laga din mobil själv? Börja i så fall med att köpa verktyg och reservdelar till iPhone 8 hos PhoneIX. Vi har alla reservdelar du behöver om du vill reparera din iPhone 8 själv, från displayer och batterier, till kameror och laddportar. Våra produkter är noggrant utvalda för kvaliteten ska kännas precis som originalet. Reservdelarna används av våra tekniker dagligen när vi lagar iPhones, och vi får därför återkommande feedback.

Hur lagar jag min iPhone 8 själv?

När telefonen slutar fungera som det ska, är det första steget att ta reda på vad som orsakar felet. En sprucken skärm eller ett dåligt batteri är oftast enkelt att diagnostisera. Skärmen behöver även bytas om touchen slutat fungera, eller om bildskärmen har slutat fungera. Detta märks ofta genom att du hör ljud och vibrationer, men inte ser någonting på skärmen. Om iPhone 8 inte går att ladda, behöver jag byta batteriet då? Ibland kan det faktiskt även vara laddporten som strular. Testa att ladda din iPhone 8 trådlöst, så ser du om batteriet tar emot laddning. Om det är glapp när du stoppar i laddaren, kan du försöka rensa telefonen på damm.

När du har hittat vad felet är och införskaffat rätt delar, är det dags att laga telefonen. För att göra det ännu lite enklare, så har vi skapat videoguider för att laga iPhone 8. Kolla gärna in vår YouTube-kanal, där våra utbildade tekniker visar hur de lagar iPhone 8. Då lagar du den professionellt precis som våra tekniker, och med samma reservdelar och verktyg!