-20%

iPhone 8 Plus Framkamera inkl. ljussensor

399.00 kr 319.00 kr

I lager

Framkameran till iPhone 8 Plus innehåller även en sensor för omgivningsljus, proximitysensor, kontakt till samtalshögtalaren och mikrofon. Det är viktigt att använda en framkamera-flex av hög kvalité eftersom den styr många viktiga funktioner i din iPhone.

Om skärmen inte släcks när du pratar i telefon kan du behöva byta ut din proximity-sensor vilket ingår i denna del.

Mer information
Vikt 150 g
Apple Part #

821-01132-03

Kvalitet

Motsvarande original

Passar Modellnummer

iPhone 8 Plus (A1864, A1897, A1898)

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “iPhone 8 Plus Framkamera inkl. ljussensor”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.