-35%

iPhone 7 Laddport Mikrofon Antenn

199.00 kr 129.00 kr

Nollställ

Denna iPhone 7 laddport är lösningen om du har svårt att ladda din iPhone. Samma del används även för att åtgärda problem med samtalsmikrofonen och kan också hjälpa dig om du har dålig mottagning eller inte kan spela upp ljud via högtalaren. Om din iPhone 6s inte tar emot laddning, inte synkroniserar med datorn eller du inte kan använda hörlurar eller om mikrofonen brusar så kan det hjälpa att byta ut den här delen. Denna del påverkar också din vibrator och högtalare.

Flexkabeln har följande funktioner:

 • Lightning-kontakt (laddport)
 • Antenn (för mobilnät)
 • Dubbla mikrofoner
 • Hörlursuttag
 • Kontakt för stereo-högtalare
 • Kontakt för vibrator
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Färg

Vit, Svart

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “iPhone 7 Laddport Mikrofon Antenn”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

 • Brev / Varubrev
  Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
 • Leverans till ombud
  Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.