Visar 1–20 av 21 resultat

Köp reservdelar till iPhone 7 Plus hos PhoneIX

Behöver du laga en trasig skärm på din iPhone 7 Plus? Eller har batteriet blivit sämre så att telefonen är långsammare och dör snabbare? Vi har alla reservdelar du behöver för att laga din iPhone 7 Plus själv. Våra tredjepartstillverkade delar används dagligen vid våra egna reparationer, och är av originalkvalitet. De är noggrant utvalda och testade, för att säkerställa att de når en kvalitet som efterliknar originaldelarna.

Ska jag välja Premium- eller Basic-display?

Vi erbjuder displayer i två olika kvaliteter, Premium och Basic. Premium-displayerna har samma ljusstyrka och färgåtergivning som originalskärmen. Medan Basic-displayerna är vår billigare kvalitet, där priset är lägre på bekostnad av lite svagare ljusstyrka och färger. Skärmarna uppfyller samma funktionalitet, men skiljer sig lite i den visuella upplevelsen.

Hur vet jag vad som är trasigt på iPhone 7 Plus?

De flesta problemen med iPhone 7 Plus är uppenbara, som exempelvis en sprucken skärm eller svarta fläckar på bildskärmen. Men om telefonen inte startar eller om det inte kommer något ljud – vad är egentligen trasigt i så fall? Den vanligaste lösningen är att göra en hård omstart på mobilen. Då simulerar du att du kopplar ut och i batteriet igen, vilket löser många problem där telefonen har hängt upp sig. Om du fortfarande inte ser någonting men hör ljud eller känner vibrationer, behöver du byta skärmen. Hör du inga ljud eller vibrationer, är det troligtvis batteriet och/eller laddporten som behöver bytas.