iPhone 6s/6s Plus Samtalshögtalarnät

59.00 kr

I lager

Om du ska byta samtalshögtalare rekommenderar vi att även byta denna del. I vissa fall kan det även räcka att byta enbart denna del för att återfå ljudet i samtalshögtalaren men för bästa resultat bör du byta båda två samtidigt.

Detta högtalarnät passar iPhone 6s och iPhone 6s Plus.

Artikelnr: GDSI6SQ12101 Kategorier: ,
Mer information
Vikt 150 g
Passar Modellnummer

iPhone 6S (A1633, A1688, A1700), iPhone 6S Plus (A1634, A1687, A1699)

Kvalitet

Originalkvalitet

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “iPhone 6s/6s Plus Samtalshögtalarnät”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.