Visar 1–20 av 29 resultat

Köp reservdelar till iPhone 6 hos PhoneIX

Idag lever vi med våra telefoner, och har de med oss vart vi än är. På jobbet, i skolan, på träningen och i vissa fall även i duschen, använder vi vår nya bästa vän. Med frekvent användning, kommer även en större risk för att olyckan är framme. En sprucken skärm, en trasig kamera, eller ett dåligt batteri är alla problem som går att laga. Vill du laga telefonen själv, kan du köpa reservdelar till iPhone 6 hos PhoneIX. Vi erbjuder reservdelar av högsta kvalitet, vilket betyder att dess egenskaper är lika bra som originaldelarna. Delarna är tredjepartstillverkade och noggrant sourcade för att uppfylla våra kvalitetskrav. Reservdelarna vi säljer används vid reparationer som vi själva utför. Därför får vi kontinuerlig feedback, för att ständigt se till att våra produkter ligger i framkant.

Hur lagar jag min iPhone 6 själv?

iPhone 6 är faktiskt en av de enklare telefonerna som går att laga idag. Att telefonen inte har lim i kanterna är en nackdel för fukttåligheten, men det gör även reparationen lättare att utföra. Det första steget är att felsöka telefonen, för att veta vad som inte fungerar. Är glaset sprucket, är touchen seg eller har bilden försvunnit från telefonen? Då är det med största sannolikheten skärmen som behöver bytas. Om det är touchen eller bilden som krånglar, börja alltid med att utföra en hard reset. Detta simulerar att batteriet kopplas ut och in igen. Ifall touchen fungerar efter omstarten, är det möjligtvis problem med ett trasigt IC-chipp. Om bilden kommer tillbaka efter en omstart, så hade mobilen bara hängt sig. Då behöver du inte byta någonting alls!

För att fullständigt erbjuda dig värde vid köp av reservdelar, så har vi även skapat reparationsguider till några av de vanligaste reparationerna på iPhones. Kika gärna in på vår YouTube-kanal, där våra utbildade tekniker visar hur du lagar telefonen som proffsen.