iPhone 5C Kamera (bak)

99.00 kr

I lager

Ersättningskamera till iPhone 5cmed 8 megapixel och filmkapacitet i 1080P (HD). Om din kamera tar suddiga bilder, inte startar eller om blixten inte fungerar så är det denna del du behöver byta ut. Ibland kan även linsen som är monterad på baksidan av din iPhone 5c vara repig  och påverka kameran, så kontrollera om linsen är hel eller om den också behöver bytas ut.

Att byta kamera på iPhone 5c är en lite mer avancerad reparation som kräver tålamod och bra verktyg.

Artikelnr: 5471 Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Apple Part #

821-1592-05

Kvalitet

Motsvarande original

Passar Modellnummer

iPhone 5c (A1456, A1507, A1516, A1529, A1532)

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “iPhone 5C Kamera (bak)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.