iPhone 12 Pro Max (10)

iPhone 12 Pro (16)

iPhone 12 (18)

iPhone 12 Mini (7)

iPhone 11 Pro Max (22)

iPhone 11 Pro (28)

iPhone 11 (25)

iPhone XS Max (27)

iPhone XS (26)

iPhone XR (32)

iPhone X (25)

iPhone SE 2020 (16)

iPhone 8 Plus (31)

iPhone 8 (34)

iPhone 7 Plus (21)

iPhone 7 (22)

iPhone 6S Plus (25)

iPhone 6S (23)

iPhone 6 Plus (25)

iPhone 6 (27)

iPhone SE 2016 (22)

iPhone 5S (24)

iPhone 5c (23)

iPhone 5 (18)

iPhone 4S (15)

iPhone 4 (10)

Vart hittar jag reservdelar till iPhone?

Traditionellt sett har vi hjälpt våra kunder med alla möjliga problem med iPhones. Oavsett om det är en sprucken skärm, dåligt batteri eller lågt ljud så har vi alltid funnits där. Men nu har vi tagit ännu ett steg – vi vill hjälpa dig att hjälpa dig själv. En stor del av vår servicenivå och glädje är att det är kul att reparera iPhones. Därför säljer vi även reservdelar till iPhones, för att du ska kunna laga din iPhone själv. Här hittar du alla reservdelar du behöver för att genomföra en lyckad reparation på din iPhone-telefon.

Är det svårt att laga iPhone själv?

Har du lite skruvvana sen innan, från exempelvis datorer, så kommer du känna igen dig när du lagar en iPhone. Olika iPhones har olika svårighetsgrader, men generellt är det faktiskt ganska enkelt att laga iPhones. För att underlätta, har vi skapat några videoguider för några av de vanligaste iPhone-reparationerna. Där beskriver vi steg för steg hur man lagar en iPhone samt ger tips och tricks om vad du bör tänka på. Kolla in vår YouTube-kanal, vi lägger kontinuerligt ut nya filmer för att underlätta för dig. De vanligaste reparationerna är skärmbyten och batteribyten, men vi kommer även lägga ut guider om mer avancerade reparationer i framtiden.

Se till att vara väl förberedd!

Glöm inte att se till att du har allt inför din reparation. Har du batteritejp till ditt batteribyte? Berörda verktyg så att du kan genomföra hela reparationen? Har du packning till skärmen så att du minimerar risken att få in fukt och smuts i din iPhone? Alla reservdelar och komplement du behöver, kommer du att kunna hitta är. Om vi mot all förmodan inte skulle ha det du söker, kontakta oss så hjälper vi dig.

Snabba tips inför din reparation

Innan du sätter på vår instruktionsvideo, är det viktigt att du förbereder dig inför reparationen. Se till att du har en stor, ren yta till ditt förfogande. Se även till att ha bra ljussättning och en stabil stol att sitta på, då en dålig hållning kan försvåra reparationen. Tålamod, försiktighet och noggrannhet är tre nyckelord när du reparerar en iPhone. Se till att du inte tappar några skruvar, och lägg de gärna i ordning så att du ser vilken skruv som ska sitta vart. Och kom ihåg att inte ha för bråttom, det viktiga är att telefonen fungerar efter reparationen.