Visar alla 17 resultat

Laga din iPad Mini själv med reservdelar från PhoneIX

Har du haft sönder glaset på din iPad Mini? Eller börjar batteriet tappa sin kapacitet efter många års användande? Funderar du på om det är dyrt att lämna in den och gillar att laga småelektronik själv? Passa på att laga din iPad Mini själv med reservdelar från PhoneIX. Våra produkter är noggrant valda för att efterlikna originaldelarna så mycket det bara går. Därmed har glaset samma hårdhet och touchkänslighet som när den var ny, och batteriet har samma kapacitet och prestanda som ursprungsbatteriet hade i början. iPad Mini är dessutom en av de lättare surfplattorna du kan laga idag tack vare dess storlek. Vill du lära dig att laga iPads, är därför iPad Mini perfekt att börja på.

Hittar du inte reservdelen du söker efter i listan ovan? Kontakta oss på [email protected] eller 0702640432. Har du nära till någon av våra butiker, kan du med fördel köpa reservdelar där också. Välkommen!

Vilken iPad modell har jag?

iPad mini finns i följande modeller: A1432, A1454, A1455

Är du osäker på vilken iPad modell du har? Vi har satt ihop en enkel guide över samtliga iPad modeller samt var du hittar ditt modellnummer. Vår duktiga personal i butikerna kan även hjälpa dig att ta reda på vilken iPad modell du har. Du hittar vår iPad guide här!