Visar alla 6 resultat

Köp dina iPad Mini 5 Reservdelar hos Phoneix

Planerar du att laga din iPad Mini 5 på egen hand? Då har vi reservdelarna och verktygen som du behöver. Om du har en repig eller sprucken iPad Mini 5 display så kan du köpa en ny skärm hos oss. Vi har även alla möjliga sorters verktyg som kan tänkas behövas när du ska reparera din iPad. Passa på att köpa med allt du behöver till reparationen samtidigt! Våra reservdelar är av hög kvalitet. Reservdelarna vi erbjuder på vår hemsida är nämligen samma sorts komponenter som vi använder oss av när vi lagar telefoner och surfplattor i butik. Därmed testar vi reservdelarna dagligen. När du köper reservdelar hos oss kan du även förvänta dig snabba leveranser. Du kan dessutom välja att betala med Klarna. Vi erbjuder alla våra kunder 30 dagar öppet köp.

Laga din iPad hos Phoneix

Vill du inte laga din iPad Mini 5 på egen hand? Då hjälper vi gärna dig. Besök någon av våra butiker och lämna in din iPad för lagning på plats. Eller så kan du lägga en beställning på valfri lagning på vår hemsida. Då skickar vi ut en låda till dig som du kan skicka in din iPad till oss i. Lådan innehåller instruktioner om hur du skickar in din enhet till oss, emballage och en returfraktsedel. Alltså behöver du inte stå för några fraktkostnader på egen hand. När din iPad är färdiglagad skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Smidigare än så blir det inte!

Vilken iPad modell har jag?

iPad mini 5 finns i följande modeller: A2133, A2124, A2126

Är du osäker på vilken iPad modell du har? Vi har satt ihop en enkel guide över samtliga iPad modeller samt var du hittar ditt modellnummer. Vår duktiga personal i butikerna kan även hjälpa dig att ta reda på vilken iPad modell du har. Du hittar vår iPad guide här!