Visar alla 12 resultat

Köpa iPad Mini 4 reservdelar

Hos oss på PhoneIX hittar du iPad Mini 4 reservdelar av hög kvalitet. Du kan välja att köpa dina iPad Mini 4 reservdelar på vår hemsida eller över disk i någon av våra butiker. Oavsett var och hur du väljer att köpa reservdelar till iPad Mini 4 av oss så kan du förvänta dig reservdelar av hög kvalitet. Reservdelarna som vi säljer på vår hemsida och i butik är samma sorts reservdelar som vi använder oss av när vi lagar telefoner och surfplattor i butik. Du har alltid 30 dagar öppet köp och kan välja Klarna som betalningsalternativ. Detta gäller även när du köper reservdelarna i butik.

Få hjälp med att laga iPad Mini 4

Att laga iPad Mini 4 är inte alltid så lätt. Det kan vara rätt så klurigt om du inte har någon tidigare erfarenhet av att laga småelektronik. Det krävs en hel del tid och tålamod. Skulle du därför känna att du hellre får hjälp med lagningen så är vi redo. Du kan alltid besöka någon av våra butiker runtom i Sverige. Då kan du lämna in din iPad Mini 4 för lagning på plats. I våra butiker kan du även få personlig service av våra kunniga reparatörer.

Våra reparatörer kan exempelvis hjälpa dig att ta reda på vad som är fel på din iPad Mini 4. Detta gör dem genom att genomföra en så kallad felsökning. I våra butiker kan du även få din iPad Mini 4 rengjord. Då ber du om en rengöring av din iPad Mini 4 så ser våra reparatörer till att avlägsna partiklar från alla uttag. Du får sedan tillbaka din iPad Mini 4 ren och fräsch igen.  Om du vill laga iPad Mini 4 själv så kan våra reparatörer ge dig tips och råd inför reparationen. Om du inte bor i närheten av någon av våra butiker kan du alltid komma i kontakt med en av våra reparatörer genom vår kundtjänst. Du kan både mejla och ringa in till oss om du har några frågor eller funderingar kring lagningen.

Vilken iPad modell har jag?

iPad mini 4 finns i följande modeller: A1538, A1550

Är du osäker på vilken iPad modell du har? Vi har satt ihop en enkel guide över samtliga iPad modeller samt var du hittar ditt modellnummer. Vår duktiga personal i butikerna kan även hjälpa dig att ta reda på vilken iPad modell du har. Du hittar vår iPad guide här!