Visar alla 11 resultat

Köpa iPad Mini 3 reservdelar hos PhoneIX

Har du en sprucken skärm på iPad Mini 3? Var inte ledsen för det! Vi på PhoneIX har lösningen på ditt problem. Hos oss kan du köpa ersättningsglas till iPad Mini 3. Du kan även köpa till packning till ditt nya iPad 3 glas. Därmed hittar du de iPad Mini 3 reservdelar som du behöver vid ett skärmbyte. Vi rekommenderar alltid våra kunder att köpa med monteringstejp när de ska laga sina iPads själva. Detta gör vi trots att det redan finns en förmonterad tejp på ersättningsglaset. Anledningen till detta är att vår displaytejp till iPad Mini 3 både är tunnare och starkare än den förmonterade tejpen. Detta gör i sin tur att du får bättre passform på din nya display. Du missar väl inte att vi även erbjuder olika sorters verktygskit på vår hemsida? Dessa verktyg fungerar utmärkt när du ska reparera din mobil eller surfplatta.

Få hjälp med lagningen

Känner du dig osäker på hur iPad Mini 3 lagas? Då är du varmt välkommen till oss. Vi har flera butiker runtom i Sverige. Där kan du lämna in din iPad Mini 3 för reparation på plats. Någon tidsbokning krävs inte för att få din iPad Mini 3 lagad i butik. Det är bara att dyka upp. Om du däremot vill vara säker på att din iPad Mini 3 blir lagad en särskild dag och tid så kan du boka en tid via vårt tidsbokningssystem. Vi hjälper dig att laga iPad Mini 3!

Vilken iPad modell har jag?

iPad mini 3 finns i följande modeller: A1599, A1600

Är du osäker på vilken iPad modell du har? Vi har satt ihop en enkel guide över samtliga iPad modeller samt var du hittar ditt modellnummer. Vår duktiga personal i butikerna kan även hjälpa dig att ta reda på vilken iPad modell du har. Du hittar vår iPad guide här!