Visar alla 12 resultat

Jag vill laga min iPad Mini 2 själv

Planerar du att laga din iPad Mini 2 på egen hand? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på PhoneIX hittar du inte endast iPad Mini 2 reservdelar. Du hittar även passande verktyg inför lagningen. Om det är skärmen du ska byta ut på din iPad Mini 2 så rekommenderar vi att du även köper med packning. Vår tejp är nämligen både tunnare och starkare än den förmonterade tejpen på ersättningsglaset. Med vår displaytejp får du därmed bättre passform på din nya display. När du köper dina reservdelar till iPad Mini 2 hos oss på PhoneIX kan du förvänta dig delar av hög kvalitet. Reservdelarna du köper via vår hemsida är samma sorts delar som vi använder när vi reparerar iPads i butik.

Jag vill ha hjälp med lagningen

Vet du inte hur du ska gå tillväga med lagningen? Då hjälper vi på PhoneIX gärna dig. Om du är osäker på vad som är fel på din iPad Mini 2 så kan vi hjälpa dig att ta reda på det. Lämna eller skicka in din iPad Mini 2 till oss så gör vi en felsökning på den för att ta reda på vad problemet är. Du vet väl om att vi har flera butiker runtom i Sverige. Du är alltid varmt välkommen till våra butiker. Där kan du få hjälp och råd inför lagningen av våra kunniga reparatörer. Du kan även lämna in din iPad Mini 2 för lagning på plats.

Du behöver inte boka någon tid för att få din iPad Mini 2 lagad i någon av våra butiker. Om du däremot vill säkerställa att din iPad blir lagad under en specifik dag och tid kan du boka en tid via vårt tidsbokningssystem. Då ser våra reparatörer även till att reservdelarna som behövs till lagningen finns på plats inför din ankomst. Bor du inte i närheten av någon av våra butiker? Då kan du lägga en beställning på valfri lagning via vår hemsida. När vi har tagit emot din order skickar vi ut en låda till dig med en returfraktsedel i. Lådan kan du sedan använda för att skicka in din iPad Mini 2 till oss. När din iPad är färdiglagad skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Det har aldrig varit smidigare att få sin iPad Mini 2 lagad!

Vilken iPad modell har jag?

iPad mini 2 finns i följande modeller: A1489, A1490, A1491

Är du osäker på vilken iPad modell du har? Vi har satt ihop en enkel guide över samtliga iPad modeller samt var du hittar ditt modellnummer. Vår duktiga personal i butikerna kan även hjälpa dig att ta reda på vilken iPad modell du har. Du hittar vår iPad guide här!